Ma előre hozott takarítás volt... vagyis inkább eltolt, mert múlt vasárnap elmaradt a meleg miatt.
Kidzsuváztam a szűrőt. Brutális mennyiségű retek volt már a szűrőben, mert a rescape alatt majdnem végig járt az akváriumban. Szépen kisikáltam, alaposan átöblítettem a szűrőanyagokat, kapott új perlont, és persze a csövek is ki lettek szépen pucolva, most csak úgy tolja a vizet.
Az mc mintha kezdene megindulni, remélem, nem csak beképzelem... A mohák viszont kimosódtak a kövek pórusaiból, szóval újakat kell majd beszereznem, amiket már ragasztani fogok. Az üveget is szépen áttörölgettem, mert volt rajta még por az első feltöltésből. Megjelentek itt is a hólyag csigák, de egyelőre nem zavarnak, hanem inkább tetszenek...
Egy biztos, a kövekre nagyon kell majd ügyelnem, mert volt bennük azért némi mulm, ezért minden vízcserénél át kell mennem majd rajtuk. Hamarosan új fénycsöveket kap az aki, de egyéb történés egyelőre nincsen. Képet megpróbálok majd lőni valamikor, hogy az is legyen.
Molnár Bécivel beszélgettünk az akiról és a javaslatára majd bal hátra lehet, hogy bekerül majd még egy nagyobb kő, de egyelőre még nem álltam neki a keresgélésnek.
Köszi, hogy benéztél!
friz74 írta:
Nekem nagyon tetszik! Algamentest!
Köszi!
pit975 írta:
Gratula nagyon jó lett!
A talajt hogy mostad ki?
Köszi!
A talajt sűrű tésztaszűrőben mostam át kinn a kertben a slaggal.
Lehet elment rá egy köbméter víz is, mire tiszta lett.