|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:38
|
Daníí 120literes tan dzsungele :)
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Daníí írta: Annyi kérdésem lenne, hogy mivel 1éves az akvárium durván így a neoncsövek is 1év körül vannak, emiatt őket nem kellene cserélni vagy mit gondoltok erről? Bizony illk kicserélni évenként a fénycsöveket .
2011. augusztus 10., szerda 20:58 |
|
|
Daníí
|
Annyi kérdésem lenne, hogy mivel 1éves az akvárium durván így a neoncsövek is 1év körül vannak, emiatt őket nem kellene cserélni vagy mit gondoltok erről?
|
2011. augusztus 10., szerda 20:41 |
|
|
Daníí
|
papó írta: Nagyon szépek a halaid. Ez az igazi akvárium Holnap megpróbálok egy képet csinálni a hátonuszóról, nekem ő a kedvencem
|
2011. augusztus 7., vasárnap 20:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon szépek a halaid. Ez az igazi akvárium
2011. augusztus 7., vasárnap 20:21 |
|
|
Daníí
|
papó írta: Nagyon hangulatos a mostani akváriumod , le a kalappal. Igazán toppon van , hiszen a halakra is sok figyelmet szentelsz , míg más ezt csak dekorációnak tekinti. Régebben mikor vittem be neked elsőnek vizet talán november fele mondtad a hátonuszó harcsa növényevő, én ennek ellenére úgy alakítottam az akváriumot, hogy a halacska is megmaradjon meg a növények is szép állapotban legyenek. , nem bántam meg akkor, hogy a halaim nagy részét nem ajándékoztam el vagy adtam be valahova mert elégé megszerettem őket és ahogy észrevettem jól érzik magukat.
|
2011. augusztus 7., vasárnap 20:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon hangulatos a mostani akváriumod , le a kalappal. Igazán toppon van , hiszen a halakra is sok figyelmet szentelsz , míg más ezt csak dekorációnak tekinti.
2011. augusztus 7., vasárnap 20:15 |
|
|
Daníí
|
papó írta: Daníí írta: papó írta: Azért Te is látod a pozitív változást .. nem ? Nyugodtan belevághatsz a 70 -es fúl növényesbe , hiszen az alapok már adottak a mostani akváriumodból. Keret úgy ahogy megvan de ha már 70es akkor HQI felé, nem igaz? csak hát megint a szülők jönnek elő... Elég lesz a mostani világításod , majd a növényeket úgy válogatjuk össze , hogy ne legyen semmi gond. Igazából ott kezdődne a probléma, hogy ezek 80 valahány centis csövek, és igazából ahogy ismerem a szülőket, ha egyszer valamit megvennék az akváriumhoz az úgy jó mert akkor miért vettem meg elsőnek...stb szval ha elsőnek nem HQI lenne felette akkor utána lehetőségem se lenne lecserélni azt De még tervezem a dolgokat, szűrés meglenne hozzá, akváriumot,világítást, talaj,táp,növények,leendő élőlények tőletek lenne pont amiatt mert inkább megveszem őket biztos forrásból minthogy netről rendeljem össze vissza egyedül a co2 a kérdéses téma, egyedül a dekor kérdéses mit is akarnék. A mostani akvárium meg megmaradni, kicsit átrendezés, paludárium stílus, hungaroceres háttér, rendszerezni a növényeket,világítást visszavenni és mehetnének bele a kedvenc meglévő halaim és a kis tarisznyarákom. Pár mai kép, villany kapcs. előtt: http://img6.indafoto.hu/5/3/107433_bdb3 ... 9576_m.jpghttp://img4.indafoto.hu/5/3/107433_bdb3 ... 8f5c_m.jpghttp://img9.indafoto.hu/5/3/107433_bdb3 ... 87c0_m.jpg
|
2011. augusztus 7., vasárnap 20:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Daníí írta: papó írta: Azért Te is látod a pozitív változást .. nem ? Nyugodtan belevághatsz a 70 -es fúl növényesbe , hiszen az alapok már adottak a mostani akváriumodból. Keret úgy ahogy megvan de ha már 70es akkor HQI felé, nem igaz? csak hát megint a szülők jönnek elő... Elég lesz a mostani világításod , majd a növényeket úgy válogatjuk össze , hogy ne legyen semmi gond.
2011. augusztus 7., vasárnap 19:44 |
|
|
Daníí
|
papó írta: Azért Te is látod a pozitív változást .. nem ? Nyugodtan belevághatsz a 70 -es fúl növényesbe , hiszen az alapok már adottak a mostani akváriumodból. Keret úgy ahogy megvan de ha már 70es akkor HQI felé, nem igaz? csak hát megint a szülők jönnek elő...
|
2011. augusztus 7., vasárnap 19:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Azért Te is látod a pozitív változást .. nem ? Nyugodtan belevághatsz a 70 -es fúl növényesbe , hiszen az alapok már adottak a mostani akváriumodból.
2011. augusztus 7., vasárnap 19:30 |
|
|