Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Daníí írta: SlyChocolate írta: Értem. És, hogy állsz az ecset algával? Kezd eltűnni, tegnapi vízcserénél lekapartam a fákról, és elkezdem majd a carbot az ecsetes felületre irányítva adagolni, hátha gyorsabban eltűnik. Meg van pár algaevőm is akik dolgoznak szorgosan. Anno mikor sok volt az ecset algám egy fecskendőben szívtam fel a napi adagot majd egy darab levegőcsővel közvetlenül az algára toltam a carbot. Pár nap alatt el is tűnt, de ha az ok megmarad akkor idővel sajna visszajön. Nálam a mint a legtöbb esetben a gyenge szűrés volt az ok.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. május 1., vasárnap 19:21 |
|
|
Daníí
|
SlyChocolate írta: Értem. És, hogy állsz az ecset algával? Kezd eltűnni, tegnapi vízcserénél lekapartam a fákról, és elkezdem majd a carbot az ecsetes felületre irányítva adagolni, hátha gyorsabban eltűnik. Meg van pár algaevőm is akik dolgoznak szorgosan.
|
2011. május 1., vasárnap 18:47 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Értem. És, hogy állsz az ecset algával?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. május 1., vasárnap 18:44 |
|
|
Daníí
|
SlyChocolate írta: Daníí írta: SlyChocolate írta: Daníí jól olvastam, hogy nincs CO2-őd? Hát... 2hónapig ment, amikor fekete háttér volt, Most meg csak carbo megy. Megtudhatjuk miért álltál le a CO2-vel? Első komolyabb ok, hogy kifogyott a palack , a másik, hogy mágnesszelep hiánya miatt nem tudtam pontosan a világításhoz igazítva adagolni, a harmadik, hogy sikerült az akril sera difit megrepesztenem és leálltam a dologgal inkább.
|
2011. május 1., vasárnap 18:42 |
|
|
SlyChocolate
|
Daníí írta: SlyChocolate írta: Daníí jól olvastam, hogy nincs CO2-őd? Hát... 2hónapig ment, amikor fekete háttér volt, Most meg csak carbo megy. Megtudhatjuk miért álltál le a CO2-vel?
|
2011. május 1., vasárnap 18:40 |
|
|
Daníí
|
papó írta: Danii ! Az a Thorocatum gondolom "őslakos" lehet. Örülök , hogy a halak is nagy becsben vannak . Köszönöm. A thorocatum az a kis paludáriumomban volt, csak kicsit kinőtte és bedobtam a nagyba. , és a hátonuszó is benne maradt és megvan a növényekkel.
|
2011. május 1., vasárnap 18:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Danii ! Az a Thorocatum gondolom "őslakos" lehet. Örülök , hogy a halak is nagy becsben vannak .
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. május 1., vasárnap 18:22 |
|
|
Daníí
|
SlyChocolate írta: Daníí jól olvastam, hogy nincs CO2-őd? Hát... 2hónapig ment, amikor fekete háttér volt, Most meg csak carbo megy.
|
2011. május 1., vasárnap 14:00 |
|
|
SlyChocolate
|
Daníí jól olvastam, hogy nincs CO2-őd?
|
2011. május 1., vasárnap 13:56 |
|
|
Daníí
|
Bálint írta: Szép lesz ez Danii ! Ha az enyém lenne az akvárium , beűltetnék a fa alá néhány Anubiast. Hiányérzetem van amiatt , hogy a fa alatt olyan üres. Már ha itt szabad őszíntének lenni Miért vetted vissza a világtást ? Szia, Telefonról vagyok igy csak erre válaszolok:) Azért vettem vissza a világitást mert nem tartottam értelmét 117W menjen a kb. 80liter felett, a HAC idején 117w ment és algásodás volt. Vissza vettem a dolgokat és lassan de elmúlt az algásodás. Meg persze sporolás miatt is.
|
2011. május 1., vasárnap 13:46 |
|
|