Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Jól van Daníí, szép lesz ez nagyon, csak ki kell várni a végét. A kriptó majd szépen bebokrosodik, a pogót meg észbe sem kapsz és egyelheted, mert olyan sok lesz. A stem-ekről nem nyilatkozom, mert azok amúgy is olyanok, mint a dudva. Nő ha kell, ha nem. Az bolbitis a bal oldalon a fára ráhegesztve? Ha igen, az lesz még gyönyörű szép ám!
2011. május 5., csütörtök 10:14 |
|
|
Daníí
|
papó írta: Daníí írta: Pár friss kép. Minőség gyatra mert telefonos. Ezért elnézést kérek. [/img] Na végre Alakúl ez nagyon Szépen Köszönöm, hétvégén vízcsere után lövök fényképezővel párat.
|
2011. május 4., szerda 20:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Daníí írta: Pár friss kép. Minőség gyatra mert telefonos. Ezért elnézést kérek. [/img] Na végre Alakúl ez nagyon Szépen
2011. május 4., szerda 20:12 |
|
|
Daníí
|
Pár friss kép. Minőség gyatra mert telefonos. Ezért elnézést kérek.
|
2011. május 4., szerda 20:09 |
|
|
Daníí
|
Na megvolt az ültetés A fa alá került pár tő cryptocoryne wendtii 'tropica'. Sokkal másabb az összkép, kíváncsi leszek a véleményetekre. Holnap rakok fel képet.
|
2011. május 3., kedd 17:42 |
|
|
Daníí
|
KaZe írta: Gratulálok Daníí, nekem igazából a "pókos" elrendezés is tetszett. Egy jó példája annak, hogy mennyit képes az ember variálni az elrendezésen, turkálni a medencében saját megelégedésére. Ez a hobbi úgyis arról szól, hogy az ember jól érezze magát és kicsit kikapcsolódjon legalább addig, amíg szöszmötöl az akvájában. Tudom, olyankor nekem sem létezik semmi más. Köszönöm szépen. Nekem is tetszett az első elrendezés csak aztán mészkő tartalmuk miatt kikerültek a kövek és már nemvolt az igazi így elkezdtem pakolgatni és ez jött ki belőle.
|
2011. május 3., kedd 6:56 |
|
|
Daníí
|
Tamás írta: Nagy fejlődésen ment keresztűl az akváriumod. Nagyon igéretes . Köszönöm szépen, de papó segítsége nélkül nem ment volna.
|
2011. május 3., kedd 6:52 |
|
|
Daníí
|
Bálint írta: Szép lesz ez Danii ! Ha az enyém lenne az akvárium , beűltetnék a fa alá néhány Anubiast. Hiányérzetem van amiatt , hogy a fa alatt olyan üres. Már ha itt szabad őszíntének lenni Miért vetted vissza a világtást ? Köszönöm. A fa alá lehet crypto lesz téve, mert kezd magához térni a cryptom és hamarosan széjjelebb fogom ültetni, és akkor lehet a fa alá fogom beültetni. Kinek mi a véleménye erről?
|
2011. május 3., kedd 6:52 |
|
|
Tamás
|
Nagy fejlődésen ment keresztűl az akváriumod. Nagyon igéretes .
|
2011. május 1., vasárnap 19:58 |
|
|
Daníí
|
SlyChocolate írta: Daníí írta: SlyChocolate írta: Értem. És, hogy állsz az ecset algával? Kezd eltűnni, tegnapi vízcserénél lekapartam a fákról, és elkezdem majd a carbot az ecsetes felületre irányítva adagolni, hátha gyorsabban eltűnik. Meg van pár algaevőm is akik dolgoznak szorgosan. Anno mikor sok volt az ecset algám egy fecskendőben szívtam fel a napi adagot majd egy darab levegőcsővel közvetlenül az algára toltam a carbot. Pár nap alatt el is tűnt, de ha az ok megmarad akkor idővel sajna visszajön. Nálam a mint a legtöbb esetben a gyenge szűrés volt az ok. Hát...meglátjuk, a foszfát adagolása vissza lett véve, lehet ez volt az oka. De a szűrés is most lesz tuningolva.
|
2011. május 1., vasárnap 19:47 |
|
|