Csináltam videót az akváról remélem tetszeni fog Nektek...
Ez tökéletes lett. A növények tökéletes állapotban vannak, nagyon mesteri a kevert ug-s gyeped. Csodaszép halak.Lehet nem figyeltem, de hol van a csoki gurámi?
Brutál a gyomnövényzet Sly..egy kicsit irígy is vagyok miatta...az Ugval még nem sikerűlt lepacsiznom... 2 kérdés: -Mi újság a poralgával? Illetve mi okozta van e selytésed? Mert csökött kis agyamba kezd körvonalazódni hogy mi lehet a kiváltója... - Illetve az aki két szélén hátúl olyan befejezetlen számomra az aki...el tudnék képzelni valami buja dzsungelt ami átkarolja a köveket...de lehet sok bort ittam már...
Por alga általad megadott módszerrel visszaszorítva. Már hét napra van de nem vészes. Szépen letörölve az üveg semmi nem jön vissza. Még egyszer köszi jah és egs!
"hátul" láttad volna pár hete... Béla mester tudna mesélni róla mi jött ki onnét...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Brutál a gyomnövényzet Sly..egy kicsit irígy is vagyok miatta...az Ugval még nem sikerűlt lepacsiznom... 2 kérdés: -Mi újság a poralgával? Illetve mi okozta van e selytésed? Mert csökött kis agyamba kezd körvonalazódni hogy mi lehet a kiváltója... - Illetve az aki két szélén hátúl olyan befejezetlen számomra az aki...el tudnék képzelni valami buja dzsungelt ami átkarolja a köveket...de lehet sok bort ittam már...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 77 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.