Szerző |
Üzenet |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
No1.
_________________ Pé.Zoli
|
2016. június 7., kedd 16:52 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
JANNUS333 írta: SlyChocolate írta: JANNUS333 írta: Csoki ezzel egyetlen egy de annál nagyobb gond van!!! Nem akkartam itt mindenki előtt de muszály.... Hogy lehet. . . . Ilyen... . . . Rettentő.. . .
Rövid videót felrakni erről a csodárrol???? Feketepont csoki.....ezt legalább 10 percig nézegettem volna még!!! Minimum!!!
Na csokoládés csőtészta barátom, tessék új és hosszabb vidit csinálni!!!! Maximálisan igazad van sajna csak most értem ide, hogy írjak a topicba... Mindig melóóóóóó!!!! Legközelebb igyekszek majd egy hosszabb lélegzetvételű videót csinálni... Mikor az okosabb mint én az-az TV-n visszanéztem a videót feltöltés előtt éreztem ez rövid lesz és mint látom Más is annak érezte... Sorry. Csókoltatlak csoki...nehogy a szívedre vedd.....jó ez így ahogy van.....csak nem akkartalak nyíltan fényezni.. A munkával meg csínján mert árt az egészségnek..
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. június 7., kedd 15:39 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
SlyChocolate írta: JANNUS333 írta: Csoki ezzel egyetlen egy de annál nagyobb gond van!!! Nem akkartam itt mindenki előtt de muszály.... Hogy lehet. . . . Ilyen... . . . Rettentő.. . .
Rövid videót felrakni erről a csodárrol???? Feketepont csoki.....ezt legalább 10 percig nézegettem volna még!!! Minimum!!!
Na csokoládés csőtészta barátom, tessék új és hosszabb vidit csinálni!!!! Maximálisan igazad van sajna csak most értem ide, hogy írjak a topicba... Mindig melóóóóóó!!!! Legközelebb igyekszek majd egy hosszabb lélegzetvételű videót csinálni... Mikor az okosabb mint én az-az TV-n visszanéztem a videót feltöltés előtt éreztem ez rövid lesz és mint látom Más is annak érezte... Sorry. Csókoltatlak csoki...nehogy a szívedre vedd.....jó ez így ahogy van.....csak nem akkartalak nyíltan fényezni.. A munkával meg csínján mert árt az egészségnek..
|
2016. június 6., hétfő 22:02 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: papó írta: Ez gyönyörű Tibi ! Főnök ezt mondanod sem kell hisz főleg Neked, Miattad ilyen most az akva... Miattam ? Miattad Te gondozod és nem akárhogyan .. Tudom Főnök de ha Te nem lennél ez sem nézne most így ki! Ennyi!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. június 6., hétfő 19:58 |
|
|
SlyChocolate
|
JANNUS333 írta: Csoki ezzel egyetlen egy de annál nagyobb gond van!!! Nem akkartam itt mindenki előtt de muszály.... Hogy lehet. . . . Ilyen... . . . Rettentő.. . .
Na csokoládés csőtészta barátom, tessék új és hosszabb vidit csinálni!!!! Maximálisan igazad van sajna csak most értem ide, hogy írjak a topicba... Mindig melóóóóóó!!!! Legközelebb igyekszek majd egy hosszabb lélegzetvételű videót csinálni... Mikor az okosabb mint én az-az TV-n visszanéztem a videót feltöltés előtt éreztem ez rövid lesz és mint látom Más is annak érezte... Sorry.
|
2016. június 6., hétfő 19:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: Ez gyönyörű Tibi ! Főnök ezt mondanod sem kell hisz főleg Neked, Miattad ilyen most az akva... Miattam ? Miattad Te gondozod és nem akárhogyan ..
2016. június 6., hétfő 19:52 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: Ez gyönyörű Tibi ! Főnök ezt mondanod sem kell hisz főleg Neked, Miattad ilyen most az akva...
|
2016. június 6., hétfő 19:50 |
|
|
SlyChocolate
|
stevbig írta: Szuper formában van! Neked is kösz Pista Bá!
|
2016. június 6., hétfő 19:49 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Franko !
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről
2016. június 6., hétfő 19:49 |
|
|
SlyChocolate
|
edit86 írta: Cool!
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről Köszönöm Edit ha tetszik.
|
2016. június 6., hétfő 19:48 |
|
|