Szerző |
Üzenet |
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Basszus! volt ilyen reflektorom és elajándékoztam most meg jó lenne csak az izzót kelett volna kicserélni mert 1000W-os volt.
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2014. január 22., szerda 20:23 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atis70 írta: Sly! Algamentes akvarizálást kívánok az új fényű és új inditásu akvádhoz. Köszi Ati, remélem igazad lesz.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 22., szerda 19:56 |
|
|
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Sly! Algamentes akvarizálást kívánok az új fényű és új inditásu akvádhoz.
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2014. január 22., szerda 19:54 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: DeKol írta: Szia Sly!
Szerintem jól néz ki ez a HQI az akvád felett , fénye is teljesen más mint a fénycsöveké. A sors fintora hogy ugye az előző lámpatest egy olyan PVC csőből van aminek a másik fele az enyém, és nekem is úton vannak a ledes refloktorjaim , így úgy néz ki hogy mond a kettőnknél generáció váltás van Ez így van Gabi. Nálad pontosan milyen lesz az új pilács? Szia! 2x30watt Ledes reflektor, 5500kelvin, 2500 lumen per világítás. Tapatalk-kal küldve az én C2105-el
_________________ Sólyom Gábor
|
2014. január 22., szerda 19:42 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Nekem is új még a téma! De nekem nagyon tetszik,meg az akvának is úgy látom. Nekem meg eddig össz 5óra tapasztalatom van benne, ilyen területen. Ha a 400-as kanluxról vagy beghellikről kérdeznél na azokat már jól ismerem.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 22., szerda 19:22 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: asera írta: SlyChocolate írta: Ma újabb projekt vót. Lejjebb kellett tennem a pilácsot. Mert nagyon a parkettát világította és lefelé állítani már nem lehetett a lámpán. Most az eleje kb 15centire a hátulja kb 25 centire van az akvától. Jelenleg optimálisnak tűnik a fény, az-az kevés az akván kívülre szórt fény. Csak Óvatosan! Nehogy kiégjen alatta a fű Nekem 40 centire most úgy látom megfelelő. Nekem ez az első HQI lámpám a növényes akvarisztikában. Idővel majd látom mi lenne az optimális magasság.... Nekem is új még a téma! De nekem nagyon tetszik,meg az akvának is úgy látom.
|
2014. január 22., szerda 19:16 |
|
|
SlyChocolate
|
asera írta: SlyChocolate írta: Ma újabb projekt vót. Lejjebb kellett tennem a pilácsot. Mert nagyon a parkettát világította és lefelé állítani már nem lehetett a lámpán. Most az eleje kb 15centire a hátulja kb 25 centire van az akvától. Jelenleg optimálisnak tűnik a fény, az-az kevés az akván kívülre szórt fény. Csak Óvatosan! Nehogy kiégjen alatta a fű Nekem 40 centire most úgy látom megfelelő. Nekem ez az első HQI lámpám a növényes akvarisztikában. Idővel majd látom mi lenne az optimális magasság....
|
2014. január 22., szerda 19:14 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Ma újabb projekt vót. Lejjebb kellett tennem a pilácsot. Mert nagyon a parkettát világította és lefelé állítani már nem lehetett a lámpán. Most az eleje kb 15centire a hátulja kb 25 centire van az akvától. Jelenleg optimálisnak tűnik a fény, az-az kevés az akván kívülre szórt fény. Csak Óvatosan! Nehogy kiégjen alatta a fű Nekem 40 centire most úgy látom megfelelő.
|
2014. január 22., szerda 19:10 |
|
|
SlyChocolate
|
DeKol írta: Szia Sly!
Szerintem jól néz ki ez a HQI az akvád felett , fénye is teljesen más mint a fénycsöveké. A sors fintora hogy ugye az előző lámpatest egy olyan PVC csőből van aminek a másik fele az enyém, és nekem is úton vannak a ledes refloktorjaim , így úgy néz ki hogy mond a kettőnknél generáció váltás van Ez így van Gabi. Nálad pontosan milyen lesz az új pilács?
|
2014. január 22., szerda 19:06 |
|
|
SlyChocolate
|
Ma újabb projekt vót. Lejjebb kellett tennem a pilácsot. Mert nagyon a parkettát világította és lefelé állítani már nem lehetett a lámpán. Most az eleje kb 15centire a hátulja kb 25 centire van az akvától. Jelenleg optimálisnak tűnik a fény, az-az kevés az akván kívülre szórt fény.
|
2014. január 22., szerda 19:05 |
|
|