Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
65×45 cm az alapterülete. 75 cm a magassága. Csak nem Te is gondolkodsz egy hasonlóban?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 4., kedd 7:27 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hadd kérdezzem már meg, hogy neked milyen széles a bútor?
_________________ K.Tamás
|
2014. február 3., hétfő 21:55 |
|
|
flotyesz
|
SlyChocolate írta: flotyesz írta: jaja szóval lehet a co mert a másik kettő nem változott!! Vissza vetted a bubiszámot? nem csak valószínű már engedett egy kicsit (ma meg széttörtem) a külső reaktorom így kevesebb jutott az akváriumba!!! vagy a lily pipe változtatta meg az áramlást ez miatt lett kevesebb!
|
2014. február 2., vasárnap 22:48 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
flotyesz írta: jaja szóval lehet a co mert a másik kettő nem változott!! Vissza vetted a bubiszámot?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 2., vasárnap 22:36 |
|
|
flotyesz
|
SlyChocolate írta: flotyesz írta: SlyChocolate írta: Gondolom arra gondolsz ami a vízben úszik? Az szerintem vegyes, ez is az is, mármint CO2 is meg O2 is. Vagy mi... Tolják a zöldségek is rendesen az apró bubikat is. igen arra gondoltam... nagyon szépek a növények illetve az akva is!! tetszik nagyon!! nálam a kezdeti buborékozástól leszámítva abbahagyták az O2 eregetést!! köszi a választ üdv Tudod ez három dologtól függ... Egy tápozás Kettő fény Három CO2 Ha valamelyik kevés akkor bizony nem fognak vagy csak minimálisan bubiznak. jaja szóval lehet a co mert a másik kettő nem változott!!
|
2014. február 2., vasárnap 22:33 |
|
|
SlyChocolate
|
Mexx2 írta: Nagyon tetszik ez a növény. Olyan mintha valami gomba lenne. Nekem is és épp e-miatt maradtak meg épp úgy ahogy az előző akvában láthatóak voltak. A fa és rajta a zöldségek szinte változtatás nélkül kerültek át ide a nagyba. Imádom a Hydrocotyle verticillata-t csodaszép és érdekes hidrokotil faj.
|
2014. február 2., vasárnap 22:16 |
|
|
SlyChocolate
|
flotyesz írta: SlyChocolate írta: Gondolom arra gondolsz ami a vízben úszik? Az szerintem vegyes, ez is az is, mármint CO2 is meg O2 is. Vagy mi... Tolják a zöldségek is rendesen az apró bubikat is. igen arra gondoltam... nagyon szépek a növények illetve az akva is!! tetszik nagyon!! nálam a kezdeti buborékozástól leszámítva abbahagyták az O2 eregetést!! köszi a választ üdv Tudod ez három dologtól függ... Egy tápozás Kettő fény Három CO2 Ha valamelyik kevés akkor bizony nem fognak vagy csak minimálisan bubiznak.
|
2014. február 2., vasárnap 22:13 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon tetszik ez a növény. Olyan mintha valami gomba lenne.
_________________ K.Tamás
|
2014. február 2., vasárnap 21:59 |
|
|
flotyesz
|
SlyChocolate írta: Gondolom arra gondolsz ami a vízben úszik? Az szerintem vegyes, ez is az is, mármint CO2 is meg O2 is. Vagy mi... Tolják a zöldségek is rendesen az apró bubikat is. igen arra gondoltam... nagyon szépek a növények illetve az akva is!! tetszik nagyon!! nálam a kezdeti buborékozástól leszámítva abbahagyták az O2 eregetést!! köszi a választ üdv
|
2014. február 2., vasárnap 21:04 |
|
|
SlyChocolate
|
Gondolom arra gondolsz ami a vízben úszik? Az szerintem vegyes, ez is az is, mármint CO2 is meg O2 is. Vagy mi... Tolják a zöldségek is rendesen az apró bubikat is.
|
2014. február 2., vasárnap 21:00 |
|
|