Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az utóbbi két hétben nem. Csak a csere víz összetételén.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 14., hétfő 12:05 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Semmi máson nem változtattál?
|
2014. április 14., hétfő 10:56 |
|
|
Gegob
|
SlyChocolate írta: papó írta: Nem is mondtad , hogy volt poralga. Ha volt mitől múlt el ? Anno a fémhalogén topicban volt róla szó... Szerintem a legfőbb ok az ozmó csökkentése. Anno csapvízben tök szép volt minden akkor most miért nem??? Ez volt az alap gondolat (sok minden után) és meg is lett a válasz. Az-az pár hete 1:1-ben cserélek vizet. Hihetetlen mennyire más minden... Korábban szinte semmi csapvíz ment, mondhatni full ozmó. Kínlódtam mint mindig, de a természet bebizonyította csak kellenek azok a karbonátok a vízbe... Ez érdekes, hogy nincs szentírás aki vízre, olvastam olyat, hogy volt olyan akinek a tiszta ioncserélt víz jött be, volt aki 1:1 volt aki csak ozmó. Hány literes ez a tank? Nagyon szép a növényzet, azt hiszem valahol olvastam, hogy a a pontalaga az egészséges akik algája . Gratulálok hozzá.
|
2014. április 14., hétfő 8:41 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nem is mondtad , hogy volt poralga. Ha volt mitől múlt el ? Anno a fémhalogén topicban volt róla szó... Szerintem a legfőbb ok az ozmó csökkentése. Anno csapvízben tök szép volt minden akkor most miért nem??? Ez volt az alap gondolat (sok minden után) és meg is lett a válasz. Az-az pár hete 1:1-ben cserélek vizet. Hihetetlen mennyire más minden... Korábban szinte semmi csapvíz ment, mondhatni full ozmó. Kínlódtam mint mindig, de a természet bebizonyította csak kellenek azok a karbonátok a vízbe...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 13., vasárnap 21:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nem is mondtad , hogy volt poralga. Ha volt mitől múlt el ?
2014. április 13., vasárnap 21:02 |
|
|
SlyChocolate
|
|
2014. április 13., vasárnap 20:27 |
|
|
SlyChocolate
|
Ha így látjátok akkor nem tehetek mást... Holnap az asszony banánfáját be kell ültessem az akába.
|
2014. március 24., hétfő 21:20 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Hát szerintem meg nem hasonlít a stonehenge-re. Inkább egy rejtélyes esőerdő egy elrejtett zuga elrejtve a civilizáció elől ahol el elrejtett szobor van elrejtve. És gyilkos majmok rejtőznek egy barlangban a szikla mélyén
|
2014. március 24., hétfő 21:17 |
|
|
SlyChocolate
|
Mexx2 írta: Hát szerintem meg nem hasonlít a stonehenge-re. Inkább egy rejtélyes esőerdő egy elrejtett zuga elrejtve a civilizáció elől ahol el elrejtett szobor van elrejtve.
|
2014. március 24., hétfő 21:16 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hát szerintem meg nem hasonlít a stonehenge-re. Inkább egy rejtélyes esőerdő egy elrejtett zuga elrejtve a civilizáció elől ahol el elrejtett szobor van elrejtve.
_________________ K.Tamás
|
2014. március 24., hétfő 21:13 |
|
|