Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: SlyChocolate írta: myk74 írta: Hol a kép? Remélem a kedven lotus-om jól van? Azért ezzel a kockával megint hozod a formádat. Lesz Miki... Csak ugye a vízcsere napján az amatőrök raknak fel képeket. Akkor vagyunk egy páran! Ajjajj,én is
|
2014. április 27., vasárnap 10:20 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: myk74 írta: Hol a kép? Remélem a kedven lotus-om jól van? Azért ezzel a kockával megint hozod a formádat. Lesz Miki... Csak ugye a vízcsere napján az amatőrök raknak fel képeket. Akkor vagyunk egy páran!
_________________ Pé.Zoli
|
2014. április 27., vasárnap 10:04 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: Hol a kép? Remélem a kedven lotus-om jól van? Azért ezzel a kockával megint hozod a formádat. Lesz Miki... Csak ugye a vízcsere napján az amatőrök raknak fel képeket. Holnap dokumentálok az akvát a kis nyomi gépemmel... Lotus... Bocsi egy levelet ma véletlen derékba vágtam, pedig nem volt célom levágni. Véletlen volt.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 26., szombat 22:59 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Hol a kép? Remélem a kedven lotus-om jól van? Azért ezzel a kockával megint hozod a formádat.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2014. április 26., szombat 22:31 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ma vízcsere volt no meg a durva növény kaszabolás... Meg is lett az eredménye...a lipidek egyből ellepték a víz felszínét. Sebaj pár nap és úgy is eltűnik, hála a levegőztetőnek, meg a növények regenerálódásának.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 26., szombat 21:13 |
|
|
SlyChocolate
|
SlyChocolate írta: Válasz egyszerű van pár szál UG a jobb oldalon azokat szeretném ott saját erőből gyeppé nevelni... A hét folyamán kaptam egy jó adag UG-t. Amit a jobb oldalt megerősítve el is ültettem. Babrás meló volt és még kell neki egy kis idő mire meggyökerezik... Viszont a régi ha lassan is de növekszik így jó az út és remélem az új növényeknek is tetszeni fog.
|
2014. április 25., péntek 20:17 |
|
|
SlyChocolate
|
T.Tamás30 írta: A nagy kő a formavilágával elég jól adja magát ebben a formában is,de a több kis követ is látok ami ugyan láva kő de túl szabályosak a vonalai ,így nekem kilógnak a sorból,lehetne őket másként forgatni hogy azok az egyenesek eltűnjenek a képből ? Viszont fenntartom azt is,hogy nem jól látom a képeket a köveket és nincs igazam Van benne valami. Bár a HQI fényében nehéz fotózni, a videóról nem is beszélve. Viszont már érik egy vidi az akváról... még ha nem is lesz túl jó...de ott jobban látszana amit a fotók nem mutatnak meg. Felírtam a jegyzeteimbe és a héten csinálok is egyet az akváról.
|
2014. április 21., hétfő 20:01 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
A nagy kő a formavilágával elég jól adja magát ebben a formában is,de a több kis követ is látok ami ugyan láva kő de túl szabályosak a vonalai ,így nekem kilógnak a sorból,lehetne őket másként forgatni hogy azok az egyenesek eltűnjenek a képből ? Viszont fenntartom azt is,hogy nem jól látom a képeken a köveket és nincs igazam
|
2014. április 21., hétfő 19:57 |
|
|
SlyChocolate
|
T.Tamás30 írta: Szerintem nem rosszak a fotók amit felraktál, Köszi Tomi. Pedig csak egy régi sony géppel készültek... T.Tamás30 írta: Viszont ha gyeped lesz az UG-ből dolgozd össze a másik oldallal,hogy ne legyen éles határa a kettőnek mint egy veteményesben Van benne igazság hisz nem kukorica táblát nevelünk... Majd a természet ezt is megoldja... T.Tamás30 írta: illetve lehet a kövekkel kellene variálni vagy bővíteni mert azok olyan befejezetlennek hatnak nekem, de lehet csak nekem tűnik annak. Konkrétan mit változtatnál a köveken? Még tennél bele követ vagy a mostaniakkal variálnál?
|
2014. április 21., hétfő 19:47 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Szerintem nem rosszak a fotók amit felraktál,nekem lennének ilyen képeim... Na de majd egyszer Viszont ha gyeped lesz az UG-ből dolgozd össze a másik oldallal,hogy ne legyen éles határa a kettőnek mint egy veteményesben,illetve lehet a kövekkel kellene variálni vagy bővíteni mert azok olyan befejezetlennek hatnak nekem, de lehet csak nekem tűnik annak.
|
2014. április 21., hétfő 19:39 |
|
|