Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: Azt azért nem tudom mennyire szólhat bele a "macro adagolásba" az, hogy nálam még a régi TPN táptalaj van? Annó e-mellett a táptalaj mellett soha nem adagoltam macrot. Semmi köze hozzá Csoki .. ezt már egyszer megbeszéltük . Ha van is némi ammónia az csak a kezdetekben számottevő , míg ki nem alakul a megfelelő anaerob baci a talajban. A többi az kacsa. Micro elemek lehetnek benne , de az még a fekete földben is van A "régi" TPN táptalajra gondolsz vagy az újra? Az újat tudjuk, hogy van kezdeti ammónia de ez a réginél is meg volt?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. május 12., hétfő 20:00 |
|
|
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Látom van staud és olvasom, hogy adagolsz LC-t. Nálam a stau nagyon nem szerette a liquid carbot. Amióta abbahagytam az adagolást nem lyukacsosodnak a levelei.. Gondoltam megosztom
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2014. május 12., hétfő 19:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Azt azért nem tudom mennyire szólhat bele a "macro adagolásba" az, hogy nálam még a régi TPN táptalaj van? Annó e-mellett a táptalaj mellett soha nem adagoltam macrot. Semmi köze hozzá Csoki .. ezt már egyszer megbeszéltük . Ha van is némi ammónia az csak a kezdetekben számottevő , míg ki nem alakul a megfelelő anaerob baci a talajban. A többi az kacsa. Micro elemek lehetnek benne , de az még a fekete földben is van
2014. május 12., hétfő 19:04 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Azt azért nem tudom mennyire szólhat bele a "macro adagolásba" az, hogy nálam még a régi TPN táptalaj van? Annó e-mellett a táptalaj mellett soha nem adagoltam macrot. Milyen növényeket tartottál anno?
|
2014. május 12., hétfő 18:57 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Azt azért nem tudom mennyire szólhat bele a "macro adagolásba" az, hogy nálam még a régi TPN táptalaj van? Annó e-mellett a táptalaj mellett soha nem adagoltam macrot.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. május 12., hétfő 18:43 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: asera írta: SlyChocolate írta: Ettől a héttől meg a Garden ahogy írtam (eddig tartott a pumpás tpn..), napi 2-2.5ml (a tpn flakonból tolva). Illetve Gabi bától van vas koncentrátum amiből Ő heti max 8-10 csepp-et mondott. Jah és pár hete megy az LC napi 2.ml-vel ennyi mást nem adagolok. Macrot mióta nem adsz egyáltalán? 7-10 napja (mindig zöld üveg lett a vége). Akkor minden oké,majd figyeld a növényeket,ha kezdenek sápadozni,el kell kezdened újra adagolni.
|
2014. május 12., hétfő 18:41 |
|
|
SlyChocolate
|
asera írta: SlyChocolate írta: Ettől a héttől meg a Garden ahogy írtam (eddig tartott a pumpás tpn..), napi 2-2.5ml (a tpn flakonból tolva). Illetve Gabi bától van vas koncentrátum amiből Ő heti max 8-10 csepp-et mondott. Jah és pár hete megy az LC napi 2.ml-vel ennyi mást nem adagolok. Macrot mióta nem adsz egyáltalán? 7-10 napja (mindig zöld üveg lett a vége).
|
2014. május 12., hétfő 18:38 |
|
|
asera
|
SlyChocolate írta: Ettől a héttől meg a Garden ahogy írtam (eddig tartott a pumpás tpn..), napi 2-2.5ml (a tpn flakonból tolva). Illetve Gabi bától van vas koncentrátum amiből Ő heti max 8-10 csepp-et mondott. Jah és pár hete megy az LC napi 2.ml-vel ennyi mást nem adagolok. Macrot mióta nem adsz egyáltalán?
|
2014. május 12., hétfő 18:37 |
|
|
SlyChocolate
|
Ettől a héttől meg a Garden ahogy írtam (eddig tartott a pumpás tpn..), napi 2-2.5ml (a tpn flakonból tolva). Illetve Gabi bától van vas koncentrátum amiből Ő heti max 8-10 csepp-et mondott. Jah és pár hete megy az LC napi 2.ml-vel ennyi mást nem adagolok.
|
2014. május 12., hétfő 18:33 |
|
|
asera
|
SlyChocolate írta: asera írta: SlyChocolate írta: Ati ne kezd Te is!!! Pontosan milyen tápra gondolsz? Azt mondtad legyünk szókimondók,nem? Hát növénytápra Így van! Ide nekem őszinteség! Akkor szűkítsünk tovább Te mit ajánlanál tápozás terén? Jah és a 7 órás világítást toljuk feljebb? Ha nincs poralgád(bár a köveiden még látszik valami ződ),akkor emelheted szerintem 8 órára. És tennék meg egy kis vasat,ha jól tudom Tropicával tápozol?
|
2014. május 12., hétfő 18:29 |
|
|