Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Brutál amilyen ütemben fejlődik. Egy hét alatt kétszer akkorák lettek a növények. Az tény egy hete megy a Garden. Illetve az is tény a "gomba eső után" kutya fa..a... ehhez képest. A víz pedig olyan tiszta mint még soha hét nap után is...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. május 17., szombat 21:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Brutál amilyen ütemben fejlődik. Egy hét alatt kétszer akkorák lettek a növények.
2014. május 17., szombat 21:17 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Mexx2 írta: Ez hc vagy monte carlo? Természetesen HC Tomi. És ezt hogyan nyírod mikor a verticillat közé van nőve?
_________________ K.Tamás
|
2014. május 17., szombat 21:14 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Ez hc vagy monte carlo? Természetesen HC Tomi.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. május 17., szombat 21:11 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez hc vagy monte carlo?
_________________ K.Tamás
|
2014. május 17., szombat 21:03 |
|
|
SlyChocolate
|
|
2014. május 17., szombat 20:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: Azt azért nem tudom mennyire szólhat bele a "macro adagolásba" az, hogy nálam még a régi TPN táptalaj van? Annó e-mellett a táptalaj mellett soha nem adagoltam macrot. Semmi köze hozzá Csoki .. ezt már egyszer megbeszéltük . Ha van is némi ammónia az csak a kezdetekben számottevő , míg ki nem alakul a megfelelő anaerob baci a talajban. A többi az kacsa. Micro elemek lehetnek benne , de az még a fekete földben is van A "régi" TPN táptalajra gondolsz vagy az újra? Az újat tudjuk, hogy van kezdeti ammónia de ez a réginél is meg volt? természetesen volt , de a szerkezete miatt hamarabb tömörödött , amit most nem tud
2014. május 12., hétfő 20:14 |
|
|
SlyChocolate
|
SlyChocolate írta: Hoztam pár képet a tegnapi nagy generál után ez a helyzet. Kivi vagyok egy pici változást észreveszitek-e?
No meg a véleményekre is, hogy jobb-e így?
|
2014. május 12., hétfő 20:11 |
|
|
SlyChocolate
|
asera írta: SlyChocolate írta: Azt azért nem tudom mennyire szólhat bele a "macro adagolásba" az, hogy nálam még a régi TPN táptalaj van? Annó e-mellett a táptalaj mellett soha nem adagoltam macrot. Milyen növényeket tartottál anno? Gondolom a színesekre szól a kérdés?
|
2014. május 12., hétfő 20:04 |
|
|
SlyChocolate
|
hzshalas írta: Látom van staud és olvasom, hogy adagolsz LC-t. Nálam a stau nagyon nem szerette a liquid carbot. Amióta abbahagytam az adagolást nem lyukacsosodnak a levelei.. Gondoltam megosztom Régen is adagoltam még a kicsiben, ott sem volt gond most sem vettem észre lyúkasodást... Gondolom Te is a lily vízáramába adagoltad? Így egyből beoldódik.
|
2014. május 12., hétfő 20:03 |
|
|