Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor túl vagyok a nagy növény újraültetésen. Jó kis móka volt...kiszedni mindent...mulmolni jó sokat...kiválogatni...az egészséges szárakat...visszaültetni...nagy-nagy vízcserét tolni utána... A HC és az UG kiválogatása volt a nap fénypontja...imádtam. Igazi relaxációs jóga gyakorlat volt. Bocsi az üveg csövek takarítására már nem volt energiám. Most nagyon béna az akva de csak kicsi és szép zöldség van benne...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. október 12., vasárnap 20:51 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: Nem jött elő, persze magában nem használtam, mindíg raktam mellé plant csövet. Természetesen nálam sem önmagában ment a 12000K cső bár az is igaz nem plant hanem 6.5K- csövek voltak a társai.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. október 6., hétfő 10:11 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
SlyChocolate írta: pit975 írta: Gyönyörűek a blyxáid, remélem az enyém is lesz ilyen szép. Én nagyon szerettem az ody 10000k gyári csöveit, szerintem csak a plant csövet cseréld komolyabbra. Nem sok a 10000 Kelvin Nálad? Régen volt a Seratól T8-as 12000 Kelvines csövem amitől jött az ecset alga. Nem jött elő, persze magában nem használtam, mindíg raktam mellé plant csövet.
|
2014. október 6., hétfő 5:48 |
|
|
SlyChocolate
|
pit975 írta: Gyönyörűek a blyxáid, remélem az enyém is lesz ilyen szép. Én nagyon szerettem az ody 10000k gyári csöveit, szerintem csak a plant csövet cseréld komolyabbra. Nem sok a 10000 Kelvin Nálad? Régen volt a Seratól T8-as 12000 Kelvines csövem amitől jött az ecset alga.
|
2014. október 6., hétfő 5:45 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Gyönyörűek a blyxáid, remélem az enyém is lesz ilyen szép. Én nagyon szerettem az ody 10000k gyári csöveit, szerintem csak a plant csövet cseréld komolyabbra.
|
2014. október 6., hétfő 5:06 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: Hogyan leszel kész a versenyre ? Jó kérdés... De ahogy írtad a: papó írta: A megmérettetésre a nevezési határidő 2015 január 30.
Szerintem addig még bármi lehet.
|
2014. október 5., vasárnap 21:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Hogyan leszel kész a versenyre ?
2014. október 5., vasárnap 21:35 |
|
|
SlyChocolate
|
Köszi Fiúk, amúgy tervezem most, hogy a megfelelő akvához megfelelő lett a pilács egy nagy generált... Lassan 1 éves lesz az akva január 10-én ha jól rémlik...? Már épp itt az ideje, komolyabban hozzányúlnom, ami a stemek kiszedése vissza vágása az egészséges szárak visszaültetése. A HC és az UG maradék kiszedése egy-két friss adaggal megdobni. A lávakövek kiszedés főzése takarítás ésatöbbiiiii.... A többihez még nem akarok nyúlni, főleg, hogy a régi TPN táptalaj van alatt, sajnálnám "már" kidobni. No meg elég nagy az üveg is. Majd jövőre csinálok restart-ot, most csak felül akarom rendezni a dolgokat... Lehet lesz némi változás növény fronton de az még képlékeny... Természetesen mindezekkel együtt lesz egy jó nagy vízcsere, szűrő, szűrő-üveg csövek, sera diffi ésatöbbi takarítása is. Szóval egy napra elleszek...
|
2014. október 5., vasárnap 21:15 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Ejj Tibi,ezt jól oda tetted,szuper részlet fotók nem utolsó sorban szuper alanyokról
|
2014. október 5., vasárnap 21:02 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Szép estét Mindenkinek. Ha már Pisti képei katt ide makrózott egy kicsit én is kedvet kaptam a fotózásoz. Egy lényeges dolog történt mostanság a lámpa csere amit külön köszönök Gabi bának. Amit eddig is tudtunk plant csövek is kellenek a szép színekhez no ez tényleg így van. Igaz csak a gyári Odi csövek vannak még de tervezem Sylvania cserére őket... Kezd magára találni az akva, szinte teljesen eltűnt az üvegen a poralga. Jah a képek! Ez igen kolléga nagyon tudsz! Gratula, szép és jó képek!
|
2014. október 5., vasárnap 20:50 |
|
|