Csokesz..bízok benned..valami jó fog ebböl kisűlni.. Fura fás miújságos elrendezés, szokatlan..kíváncsian várom a növényesítést stb stb...mit mutatt majd..
Úgy mond már kész van kb egy hete... Egyenlőre mást nem akarok mutatni de eddig tetszik amit mutat az akva... Majd ha kicsit feláll a növényzet jövök a képekkel....
Csokibácsi, ha felállt akkor jöhetne a beígért kép! Egy kis morzsát dobhatnál a népnek!
Parancsolj! Akkor itt egy videó az akváról... Teljesen más stílusban próbálom ki magam, most nem a Holland irányzatra hajaztam...
Ez igen. Nagyon jó lett. Tetszik az elrendezés, a mélysége, a sok kis apró részlet. Na meg láttam a csoki gurámit is. UG mező lesz ha jól látom? Pazar! Algamentest!
Szokatlan setup tőled Csoki ,de nekem nagyon tetszik. Manapság én is a tök egyszerű dolgokért vagyok oda ,a mostani akvám is csak egy nagy fadarab és némi növény. Az akvád viszont patyolat tiszta ennyi idő után is, sehol egy alga , le a kalappal Grat és további szép folytatást!
Tényleg nem algásodik a kiásott gyökered . Varázsló vagy
Ahogy mondod Mester...kopp...kopp...
Lassan egy hónapja megy az akva és nincs semmi alga...koppppolommmmm Lehet az sem mindegy a fa fajtáján kívül, hogy a fa ága vagy gyökere van az akvában??? Nálam csak gyökérzet van... No meg melyik fafajta is az? (melyek a jók nekünk?) Amit ha áztatunk sokáig... majd utána nyugodtan használhatjuk az akvában dekor elemként...???
Bocsi csak agyaltam kicsit...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Tényleg nem algásodik a kiásott gyökered . Varázsló vagy
Ahogy mondod Mester...kopp...kopp...
Lassan egy hónapja megy az akva és nincs semmi alga...koppppolommmmm Lehet az sem mindegy a fa fajtáján kívül, hogy a fa ága vagy gyökere van az akvában??? Nálam csak gyökérzet van... No meg melyik fafajta is az? (melyek a jók nekünk?) Amit ha áztatunk sokáig... majd utána nyugodtan használhatjuk az akvában dekor elemként...???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2017. március 19., vasárnap 22:38
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Csokesz..bízok benned..valami jó fog ebböl kisűlni.. Fura fás miújságos elrendezés, szokatlan..kíváncsian várom a növényesítést stb stb...mit mutatt majd..
Úgy mond már kész van kb egy hete... Egyenlőre mást nem akarok mutatni de eddig tetszik amit mutat az akva... Majd ha kicsit feláll a növényzet jövök a képekkel....
Csokibácsi, ha felállt akkor jöhetne a beígért kép! Egy kis morzsát dobhatnál a népnek!
Parancsolj! Akkor itt egy videó az akváról... Teljesen más stílusban próbálom ki magam, most nem a Holland irányzatra hajaztam...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.