Na akkor sikerült újra jelentkezni az aksival. Sok változás nincs! Csak azt tudom mutatni amit már untok de majd ha minden jól megy akkor idén szétszedem és csinálok valami mást... Addig is egy múlt heti vidi az akváról.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Köszi Fiúk! Lassan a "full natural" is benne lehetne a címben...??? Semmi fotós trükk semmi napi szépítgetés...egyszerűen ilyen volt két hét után az akva. Igaz volt közben egy feles vízcsere is de semmi más. Bár azóta múlt vasárnap már rendeztem a sorokat. Azóta pofásabb az akva.
Most milyen megnyírva ? Azt nem mutatod ?
Majd lövök pár újat is....
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
2015. február 19., csütörtök 9:19
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Köszi Fiúk! Lassan a "full natural" is benne lehetne a címben...??? Semmi fotós trükk semmi napi szépítgetés...egyszerűen ilyen volt két hét után az akva. Igaz volt közben egy feles vízcsere is de semmi más. Bár azóta múlt vasárnap már rendeztem a sorokat. Azóta pofásabb az akva.
2015. február 18., szerda 20:23
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 44 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.