Köszi Zoli! Pedig alig van vele melóm... tegnap kéthét után ganéztam ki...valamit jól mondanak a Mesterek mert tényleg nem sok dolgom van vele...tanácsaikat megfogadva szép az akva évek óta... Csak azt a két héttel ezelőtti takarilítás utáni rengeteg Lotust sajnálom ami a kukába ment...
Közben lett volna gazdájuk...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
HÚÚÚÚ!!! De rég írtam... Meló volt van...stb... Akva megvan él és virul... Bár már 17 hónapos lesz e-hónap 10.-én így most gondoltam egy kis videóra...hátha tetszeni fog...? Háttér nélkül és durván megnyírva szinte minden...
Nagyon patika!Hozod a formádat! Csodaszép az akvárium! Növény és hal fauna csillagos ötös!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
2015. június 12., péntek 20:13
Szabi
Gyönyörűek a növényeid, az egész akva nagyon ott van, gratulálok hozzá. A csoki gurámik élvezik a rivalda fényt , mintha direkt a kamerának pózolnának a videóban.
2015. június 9., kedd 12:39
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
HÚÚÚÚ!!! De rég írtam... Meló volt van...stb... Akva megvan él és virul... Bár már 17 hónapos lesz e-hónap 10.-én így most gondoltam egy kis videóra...hátha tetszeni fog...? Háttér nélkül és durván megnyírva szinte minden...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 62 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.