Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Milyen az új tropica talaj? Azt írtad, hogy nem enged ammóniát, akkor a napi vízcsere is el van felejtve? Csak a szokásos heti vízcserék mennek? Ahogy írod, igen.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 17., vasárnap 19:31 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Milyen az új tropica talaj? Azt írtad, hogy nem enged ammóniát, akkor a napi vízcsere is el van felejtve? Csak a szokásos heti vízcserék mennek?
_________________ K.Tamás
|
2016. január 17., vasárnap 18:21 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Helyzet Sly? Eltelt egy hét! Köszi Zolkó megvagyunk... Azóta is gondolkodom az új topic címén... Addig ugye meg nincs miről beszélni...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 17., vasárnap 16:18 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Helyzet Sly? Eltelt egy hét!
_________________ Pé.Zoli
|
2016. január 17., vasárnap 15:36 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Neem azért nem hisz cseréled rajta a vizet és szűrjük is És a növények is elkezdik elég hamar szipkázni az ammóniát .
|
2016. január 11., hétfő 20:56 |
|
|
SlyChocolate
|
pit975 írta: SlyChocolate írta: pit975 írta: Köszönjük Sly az új naplót, már is tanultam ebből az akvábol talaj ügyben,nem ereszt ammóniát ez érdekes!! Amazónia ontja magából egy pár napig, és ezért sűrű vízcsere ajánlott! Hát Papám mértem párat de semmi kiugró érték nem volt. Ahogy anno a zöld ISTA-val sem. Amúgy ez kötelező lenne? Amazóniánál minden féle képen kötelező a napi vízcsere az ammónia csúcs miatt. És annál a talajnál ez szúrós szagú vízben is jelentkezik?
|
2016. január 11., hétfő 20:45 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
SlyChocolate írta: pit975 írta: Köszönjük Sly az új naplót, már is tanultam ebből az akvábol talaj ügyben,nem ereszt ammóniát ez érdekes!! Amazónia ontja magából egy pár napig, és ezért sűrű vízcsere ajánlott! Hát Papám mértem párat de semmi kiugró érték nem volt. Ahogy anno a zöld ISTA-val sem. Amúgy ez kötelező lenne? Amazóniánál minden féle képen kötelező a napi vízcsere az ammónia csúcs miatt.
|
2016. január 11., hétfő 20:36 |
|
|
SlyChocolate
|
pit975 írta: Köszönjük Sly az új naplót, már is tanultam ebből az akvábol talaj ügyben,nem ereszt ammóniát ez érdekes!! Amazónia ontja magából egy pár napig, és ezért sűrű vízcsere ajánlott! Hát Papám mértem párat de semmi kiugró érték nem volt. Ahogy anno a zöld ISTA-val sem. Amúgy ez kötelező lenne?
|
2016. január 11., hétfő 20:28 |
|
|
pit975
|
Köszönjük Sly az új naplót, már is tanultam ebből az akvábol talaj ügyben,nem ereszt ammóniát ez érdekes!! Amazónia ontja magából egy pár napig, és ezért sűrű vízcsere ajánlott!
|
2016. január 11., hétfő 20:23 |
|
|
SlyChocolate
|
pit975 írta: Kíváncsi leszek milyen lesz a tropica talaj kombó,alga mentest. Csoki szerintem ez a scape is megérdemelne egy új naplót,szépen felvezetve ahogy szoktuk ! A talajban sokat léptek előre. Ma már szinte semmi ammónia képződés nincs az indítást követően. Pár napra vissza is tettem a teljes faunát. Most 10 nap elteltével semmi gond. Bár egy jól bejáratott 2075 dolgozik alatt Mátix-al meg Siporax-al... Új topic oké legyen új úgy. Azonnal átteszem az összes eddig hozzászólást innét oda, ahogy meg lesz az új neve a új topicnak... Ötleteket várok mert eddig semmi jó név nem ötlött be.
|
2016. január 11., hétfő 20:17 |
|
|