Nagyon tetszik! Az előtérben van némi UG? Jól láttam?
Igen jól látod UG HC vegyesen van ültetve.
Megvannak egymás mellet? Nem nyomja el az egyik a másikat?
Volt már az előző setup-ban is bár ott szebben kijött a két növény "házassága". Szerintem nem kb hasonlóan fejlődnek bár...a HC kicsit most mintha jobban nőne...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Megint jó régen írtam. Most úgy tűnik beindult az akva, mint kiderült a macro elemekre is nagy szükség van. Főleg egy teljesen új indítás után, egy hete megy a TF macro és kivirult az akva. Persze ahogy a halak is termelnek mulmot az adagolás változik. Figyelni kell a nitrát foszfát szintet nehogy túladagolás legyen a vége ami akár algásodáshoz is vezethet... Van némi alga az akvában de nem panaszkodom inkább mutatom a ma este készített videót...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
Tegnap fedeztem fel a vízcsere alkalmával. Megint sikerült a lávakővel ilyen ismeretlen mini mohákat "behurcolni". Anno is kérdeztem most is rákérdek hátha azóta van a témában új infó ezek milyen növények lehetnek? Jah és pár kép róluk...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 38 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.