Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Lehet vannak problémák Csoki , de hol is keressük ? Pl a garnélás képen.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. március 20., vasárnap 12:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Lehet vannak problémák Csoki , de hol is keressük ?
2016. március 20., vasárnap 9:57 |
|
|
friz74
|
Hát, én akárhogy meresztgetem a szemem, algát nem nagyon látok! Nagyon szép!
|
2016. március 20., vasárnap 6:36 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: Nem semmi hogy meg nőttek a növények, tényleg jó ez a tropica talaj! Persze ügyes az üzemben tartó is Köszi Pit és bocs, hogy csak most reflektálok. Azóta megint eltel jó pár hét. Vannak némi gondok de nem panaszkodom...így legalább zajlik az élet ez így jó. Mi lenne velünk algák nélkül... Amúgy meg komolyan nagyon fontosak az életnek. Akkor a hmmm hmmm képek Csináltam pár közelebbit is, elégsza..k de most nincs jobb gépem. Jah és innét indultunk és most ez van...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. március 19., szombat 22:03 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Nem semmi hogy meg nőttek a növények, tényleg jó ez a tropica talaj! Persze ügyes az üzemben tartó is
|
2016. március 3., csütörtök 0:13 |
|
|
SlyChocolate
|
Pocak77 írta: Nagyon klassz videó! ...én nem értek így a videó készítéshez. Próbáslkoztam néhányszor, de az eredmény soha nem az amit szeretnék és a minőség sem az igazi, hiába rögzíten HD-ben.... Ezért legtöbbször maradok a fotózásnál, az egy kicsit jobban megy. Sent from my iPhone using Tapatalk Gondolom nem a legújabb (a tvben reklámozott szifonnal?)
|
2016. március 2., szerda 21:04 |
|
|
Pocak77
|
Nagyon klassz videó! ...én nem értek így a videó készítéshez. Próbáslkoztam néhányszor, de az eredmény soha nem az amit szeretnék és a minőség sem az igazi, hiába rögzíten HD-ben.... Ezért legtöbbször maradok a fotózásnál, az egy kicsit jobban megy. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
2016. március 1., kedd 7:13 |
|
|
SlyChocolate
|
Mexx2 írta: SlyChocolate írta: Mexx2 írta: SlyChocolate írta: friz74 írta: Nagyon tetszik! Az előtérben van némi UG? Jól láttam? Igen jól látod UG HC vegyesen van ültetve. Megvannak egymás mellet? Nem nyomja el az egyik a másikat? Átnyálaztam a topicot Neked Tomi. Anno ilyen volt: http://www.akvaforum.hu/akvariumaink/cube-t999-190.html#p47874Ah, köszönöm. Még így keverve talán természetesebb. Olyan mint amikor sportfűmaggal gyepesítünk, van benne minden pitypangtól kezdve a gyermekláncfűig. Hoppá a kettő ugyanaz. Csak levetetted a lényeget...
|
2016. február 28., vasárnap 22:05 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Mexx2 írta: SlyChocolate írta: friz74 írta: Nagyon tetszik! Az előtérben van némi UG? Jól láttam? Igen jól látod UG HC vegyesen van ültetve. Megvannak egymás mellet? Nem nyomja el az egyik a másikat? Átnyálaztam a topicot Neked Tomi. Anno ilyen volt: http://www.akvaforum.hu/akvariumaink/cube-t999-190.html#p47874Ah, köszönöm. Még így keverve talán természetesebb. Olyan mint amikor sportfűmaggal gyepesítünk, van benne minden pitypangtól kezdve a gyermekláncfűig. Hoppá a kettő ugyanaz.
_________________ K.Tamás
|
2016. február 28., vasárnap 22:03 |
|
|
SlyChocolate
|
Mexx2 írta: SlyChocolate írta: friz74 írta: Nagyon tetszik! Az előtérben van némi UG? Jól láttam? Igen jól látod UG HC vegyesen van ültetve. Megvannak egymás mellet? Nem nyomja el az egyik a másikat? Átnyálaztam a topicot Neked Tomi. Anno ilyen volt: http://www.akvaforum.hu/akvariumaink/cube-t999-190.html#p47874
|
2016. február 28., vasárnap 21:41 |
|
|