Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
friz74 írta: Fúú, ez nagyon szép! Főleg az előtér brutális! ÁÁÁ dehogy ezek "gyom"növények HC UG ááá nem bírok velük... Amúgy köszönöm csak kéne már egy rendes fotozóóóó.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. május 1., vasárnap 19:56 |
|
|
friz74
|
Fúú, ez nagyon szép! Főleg az előtér brutális!
|
2016. május 1., vasárnap 19:55 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Csak úgy egy totál...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. május 1., vasárnap 19:52 |
|
|
SlyChocolate
|
Molroth írta: Nagyon szépek a növényeid. Nekem kicsit fura a lótusz így viszonylag elöl és elkülönítve. Lehet, hogy a bal hátsó sarokban kicsit visszafogottabb látványt adna, de amúgy pazar növény! Apropó! A bal sarokban milyen stem látható? Ahogy Tomi mondta az. Őszintén megmondva most nem akartam lotuszt és ahogy az újraindítás (2015 dec. vége) képein is látszik jól kigyomláltam a régi talajt. Ami megmaradt golyó volt benne azt elajándékoztam. Az, hogy ez a tő miért ott van csak a véletlen műve de ha már ott van a központban akkor hadd maradjon...
|
2016. április 9., szombat 6:17 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Ludwigia arcuata-nak nézem
|
2016. április 8., péntek 16:46 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Nagyon szépek a növényeid. Nekem kicsit fura a lótusz így viszonylag elöl és elkülönítve. Lehet, hogy a bal hátsó sarokban kicsit visszafogottabb látványt adna, de amúgy pazar növény! Apropó! A bal sarokban milyen stem látható?
2016. április 8., péntek 7:38 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
jó lesz..csak a sorrenden változtas...
|
2016. április 7., csütörtök 19:57 |
|
|
SlyChocolate
|
|
2016. április 7., csütörtök 19:01 |
|
|
SlyChocolate
|
JANNUS333 írta: SlyChocolate írta: JANNUS333 írta: Nem tudom...hogy a száradás vagy mi befolyásol...nekem csak az tünt fell anno hogy vizcserekor több idő telt el a visszatöltésig, még az üveget se töröltem...csak visszatöltéskor látványos volt a külömbség és nem jött vissza a poralga. Utánolvastam és megcsináltam nagyobb mértékben.
Tapatalkkal küldve az én LG-D722 eszközömről Lehet azzal basz..m el a dolgot vízcserekor, hogy mindig az üveg takarítással kezdtem? Ezzel visszamosva az akva vízébe a poralgát? Ahelyett, hogy leengedve a vizet majd tisztára törölve az üveget friss vízzel feltöltve eltakarítottam volna az össze algát? Bezony-bizony....a por visszaszáll... Most, hogy mondod tényleg!
|
2016. április 4., hétfő 20:04 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
SlyChocolate írta: JANNUS333 írta: Nem tudom...hogy a száradás vagy mi befolyásol...nekem csak az tünt fell anno hogy vizcserekor több idő telt el a visszatöltésig, még az üveget se töröltem...csak visszatöltéskor látványos volt a külömbség és nem jött vissza a poralga. Utánolvastam és megcsináltam nagyobb mértékben.
Tapatalkkal küldve az én LG-D722 eszközömről Lehet azzal basz..m el a dolgot vízcserekor, hogy mindig az üveg takarítással kezdtem? Ezzel visszamosva az akva vízébe a poralgát? Ahelyett, hogy leengedve a vizet majd tisztára törölve az üveget friss vízzel feltöltve eltakarítottam volna az össze algát? Bezony-bizony....a por visszaszáll...
|
2016. április 4., hétfő 5:08 |
|
|