Sikerült tovább bővíteni a szükséges dolgok listáját:) Cappata levél és ásványi por. A levélből kaptak egy 1/5dbnyit ásványi porból meg egy nagyon minimális mennyiséget. Kiváncsian várom a hatását ezeknek:)
Tegnap kaptak egy szál gyermekláncfüvet. Hát mit ne mondjak nem maradt belőle semmi
1kis garnim eltűnt. Szétnéztem az akva körül , de nem találtam. 8ból csak 7et látok telepítés óta. Belenyugodtam ,hogy elpusztult szegény. Viszont ma egy levedlett páncél várt itthon. Talán az övé lehet? Mennyi ideig vedlenek?
2013. április 16., kedd 17:33
Icepeak
Jelentem a kis garnik láthatóan élvezik az új helyüket. Étvágyuk még nem a legnagyobb. Tegnap kaptak egy kis granulátumot nagyrészét megették , de láthatóan nem volt a kedvencük. Ma egy kis forrázott kigyóubi volt a terítéken kisebb nagyobb sikerrel. Láthatóan jobban tetszett nekik , de még mindig nem az igazi. Még van többféle kaja számukra , de azt majd csak kedden. Nehogy elhízzanak:)
Új helyre költözés után mikor várható az első vedlés?
Ha már volt kép akkor legyen egy kis videó:)
2013. április 14., vasárnap 16:05
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
Mérföldkőhöz ért az akvárium. Beköltöztek az új lakók. 8db CRS garni.
Beszoktatás 3órát vett igénybe , de megérte a fáradtságot. Túlélték a beavatást , és már felfedeztél az akváriumot. Folyamatosan mozognak , "ollóznak" Meglátásaim szerint jól érzik magukat és nincs panaszuk!
2013. április 13., szombat 11:50
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 24 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.