Szerző |
Üzenet |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
istvan.fazekas írta: A lenyírt mohák könnyen lehet, hogy helyet találnak maguknak. A csupasz ágak között pont jól is mutatna egy-két bezöldült ágacska. Szerintem jó ötlet.
|
2012. január 12., csütörtök 19:49 |
|
|
Tibó
|
istvan.fazekas írta: Egy olló, négy sör, egy pohár pezsgő után..... :shh: : Komoly pusztítást hajtottál végre. Nekem nyírás előtt is nagyon tetszett. Szépen erőre kapnak majd a vágás után és leesik majd az állunk a végeredménytől.
|
2012. január 12., csütörtök 11:57 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Iatván, űberbrutál a medencéd kinézete, nagyon szép természetes jelenség, szerintem galériában lenne a helye. Bár akinek ilyen fain kisklambó segít, annak könnyű a sora.
2012. január 12., csütörtök 10:06 |
|
|
istvan.fazekas
|
zoi írta: Nagyon tetszetős. Látom a Hydro. nem volt rest, és tette a dolgát, szépen elszaporodott. A dzsungeles kép tényleg pazar. A nyírt verzióban nekem a mohák kicsit túl hangsúlyosak, viszont látszik a nyírás előtti képen, hogy a HM remek gyógyír eme problémácskára Lassan tényleg készülhet egy verseny portfólió. Teljesen igazad van Zoi mester, valóban túl hangsúlyos a moha.Egyelőre arra volt időm, hogy az ültetni való növényeket rendezzem (ez volt a nehezebb). Beáztattam még fákat, valószínű, hogy szombaton megvadítom az akváriumot velük az akváriumot. A lenyírt mohák könnyen lehet, hogy helyet találnak maguknak.
2012. január 12., csütörtök 8:58 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Nagyon tetszetős. Látom a Hydro. nem volt rest, és tette a dolgát, szépen elszaporodott. A dzsungeles kép tényleg pazar. A nyírt verzióban nekem a mohák kicsit túl hangsúlyosak, viszont látszik a nyírás előtti képen, hogy a HM remek gyógyír eme problémácskára Lassan tényleg készülhet egy verseny portfólió.
|
2012. január 9., hétfő 21:11 |
|
|
dentalman
|
istvan.fazekas írta: Köszönöm Sly! Még a nyírás előtti képet emelted ki. Természetesen hagyom sűrűsödni a növényeket. Egy két hét múlva lesz toppon az akvárium. A régebbi képeken is látszott a potenciál az akváriumodban ! Az érthetetlen , hogy a versenybírák miért pont ebben /sem/ nem látták meg a lehetőséget . A versenyen a kék háttér nem volt előnyös .
|
2012. január 9., hétfő 14:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ehhez a látványhoz nem sok mindent lehet kommentelni Ez kész
2012. január 8., vasárnap 20:33 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
istvan.fazekas írta: Na szóval.... Végre odajutottam, hogy megollózzam a növényeket, különösen a magasra nőtt HM-et. A HM alja annyira felkopaszodott , hogy újra kellett ültetni. :crazy: Konkluzió: Valóban érdemes sűrűn nyírni, különben később sokkal többet kell dolgozni azon, hogy pofája legyen az üvegünknek. :sick Éjszakába nyúló munka után jelenleg így mutat.......... Az tuti a HM igényli a törődést. Érdemes ritkítani mert ha nagyon besűrűsödik akkor a belsejében a levelek nem kapnak fényt és elsárgulnak. Illetve hajlamos léggyökereket is növeszteni ha nem ritkítjuk. Sokszor még olló sem kell hozzá mert egyszerűen ki lehet húzni a szárakat így könnyen ritkítható. Mindenesetre az egyik legszebb növényünk az tuti. istvan.fazekas írta: Egy olló, négy sör, egy pohár pezsgő után..... :shh: :yawn: Mintha csak magamat látnám...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. január 8., vasárnap 18:36 |
|
|
istvan.fazekas
|
Köszönöm Sly! Még a nyírás előtti képet emelted ki. Természetesen hagyom sűrűsödni a növényeket. Egy két hét múlva lesz toppon az akvárium.
2012. január 8., vasárnap 9:17 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Imádom az akvád! Az egyik legszebb itt a fórumon! Ez a kép mindent elmond.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. január 8., vasárnap 8:46 |
|
|