Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez a két kép nagyon tetszik. A másodikon az algák szerintem egyáltalán nem zavaróak, még majd csak nem löknek a hangulaton.
_________________ K.Tamás
|
2013. december 8., vasárnap 18:54 |
|
|
Icepeak
|
papó írta: A részletek nagyon jók. A totál még várat magára
2013. december 8., vasárnap 17:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A részletek nagyon jók.
2013. december 8., vasárnap 17:42 |
|
|
Icepeak
|
2013. december 8., vasárnap 17:35 |
|
|
Icepeak
|
papó írta: Akkor be kell jönnöd ... A héten valahogy bekavarodok majd
2013. november 24., vasárnap 17:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Icepeak írta: papó írta: Vagy 10 napig semmit ne adagolj az akváriumba ( se dr garden , se macro ) csak abból a barna sűrű cuccból amit adtam vízcserekor összesen 1 ml . 10 nap múlva fizethetsz 1 sört Nem kaptam barna sűrű cuccost Akkor be kell jönnöd ...
2013. november 24., vasárnap 17:47 |
|
|
Icepeak
|
papó írta: Vagy 10 napig semmit ne adagolj az akváriumba ( se dr garden , se macro ) csak abból a barna sűrű cuccból amit adtam vízcserekor összesen 1 ml . 10 nap múlva fizethetsz 1 sört Nem kaptam barna sűrű cuccost
2013. november 24., vasárnap 17:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Icepeak írta: Egy kis frissítés! Lassacskán kezd ő is beállni. Nem kiabálom még el mert még nem 100%-os kopp kopp! Barna algával végeztem, sok jót tesz a bacikultúra Zöld porral nem látható ezt betudom a pilács megemelésének! Fonalam van , de már a kezdetekhez képest minimális, minden nap egyre kevesebb van. Víz keményítés jót tett neki Az előző heti fényképezés után nagyon nekiestem a cubának. Számomra már zavaróan vastag volt így a 2/3 levágtam. Volt meglepetés rendesen mivel eléggé be volt barnulva illetve foltokban sárga volt az alja. Sok levél elkezdett kilyukadni és foszlani. Persze a front üvegnél minden szép és jó... Hát mondhatom nem szép látvány volt :S Most próbál regenerálódni remélem azért lesz még belőle valami! A pogo nincs oda a nagyon lágy vízért ezért egy kicsit keményítem neki neki a vizet és ez észrevehető rajta! Kezdi hozni a tőle elvárt külalakot A pinnatfilia és microzorum a világ két leghálásabb növénye Magukhoz képest eszeveszett sebességgel nőnek és persze kicsattannak az egészségtől. Képek lesznek amit összeszedni magát a cuba! Vagy 10 napig semmit ne adagolj az akváriumba ( se dr garden , se macro ) csak abból a barna sűrű cuccból amit adtam vízcserekor összesen 1 ml . 10 nap múlva fizethetsz 1 sört
2013. november 24., vasárnap 16:48 |
|
|
Icepeak
|
Egy kis frissítés! Lassacskán kezd ő is beállni. Nem kiabálom még el mert még nem 100%-os kopp kopp! Barna algával végeztem, sok jót tesz a bacikultúra Zöld porral nem látható ezt betudom a pilács megemelésének! Fonalam van , de már a kezdetekhez képest minimális, minden nap egyre kevesebb van. Víz keményítés jót tett neki Az előző heti fényképezés után nagyon nekiestem a cubának. Számomra már zavaróan vastag volt így a 2/3 levágtam. Volt meglepetés rendesen mivel eléggé be volt barnulva illetve foltokban sárga volt az alja. Sok levél elkezdett kilyukadni és foszlani. Persze a front üvegnél minden szép és jó... Hát mondhatom nem szép látvány volt :S Most próbál regenerálódni remélem azért lesz még belőle valami! A pogo nincs oda a nagyon lágy vízért ezért egy kicsit keményítem neki neki a vizet és ez észrevehető rajta! Kezdi hozni a tőle elvárt külalakot A pinnatfilia és microzorum a világ két leghálásabb növénye Magukhoz képest eszeveszett sebességgel nőnek és persze kicsattannak az egészségtől. Képek lesznek amit összeszedni magát a cuba!
2013. november 24., vasárnap 16:38 |
|
|
Icepeak
|
Nem teljesen zsír új volt. Ilyen sera-s végtelenített cucc. Hát volt benne rendesen cucc...
2013. november 17., vasárnap 20:56 |
|
|