A napló nevét nem kritizálni más nem jutott eszembe
Már több mint 1 hónapja megy az új , de még nem éreztem azt ,hogy naplót kéne neki nyitni. Ismerve magamat ,hogy mindig változtatok valamit mert nem tetszik ezért jobb is volt ez így
Legalább 3-4dolgon változtattam mióta megépítettem , de viszont most már kezdni nekem is elnyerni a tetszésemet. VÉGRE!!!
A technika még!!! nem változott.
Akvárium 60*40*40
Szűrés Tetra ex 700 , Eheim skim 350 (A tetra édes kevés!)
Pilács Diy led (Lassan 1évesek a ledek... ki fogom őket cserélni!)
Nagynyomású co2
Tápozás micro macro
Tropica táptalaj , Oliver Knott talaj
Redmoor
Hemianthus callitrichoides Cuba , Hygrophila pinnatifida , Pogostemon helferi , Microsorum pteropus Trident
Algák terén jól állok , van elég! A szokásos por alga , egy kevéske barna és itt ott fonál! Az barnával és fonállal végzek , de a porral a mai napig nem tudok mit kezdeni. Valaki végre megmondhatná a tutit!!!!!
Elég neccesen indult az egész akva. Talán az egyik legszarabb indításom volt. A microsorum narrow elkezdett olvadni. Persze ezt is csak véletlenül vettem észre! A kis fám ami legalább már 1éve vízben van megint betaknyosodott. Se az amanok se a rokák nem voltak hajlandók hozzá nyúlni. Leszívni nem lehetett róla... Újrafelhasznált talaj miatt a domb elkezdet megsüppedni. Lassan kiegyenesedik! Eltörtem a poppyt.
Megfogadom ,hogy soha többet nem használok fel újra talajt!!! és a fát is előre beáztatom!
Van jó része is persze. A gyep 1 hónap alatt elkészült. Többször vágnom kellett már. A pinnatifida 3 tövéből már 13van. A pogo most észlelt fel ,hogy kéne valamit kezdeni magával. A trident szokásához híven heti 3-4 új levéllel örvendeztet meg! A növények terén nem lehet okom panaszra
Képeket délután fele csorgatom addig megtakarítom...