Szombat délutáni helyzet jelentés.
Kicsit belepofátlankodtam az ökoszisztémába. Ritkítottam néhány növényt mert nagyon belehúztak a terület hódításba és árnyékoltak (na meg persze fotóznék már csak sose sikerül elkapni a pillanatot amikor minden klappol...)
Blyxából kb 20 tövet szedtem ki , de szinte meg se látszik. Ránőtt már mindenre kénytelen voltam. Az ammania is kapott egy kis ritkítást... Fura egy növény mert az "anya" tő eldől oldalra és a talajon kúszik és róla nőnek ki oldal hajtások ami már felfele megy. A nagy csapást a rotala kapta. A következő nyírás már formára megy most még csak a sűrűsítés volt a lényeg
Még van hátra... Csak kicsit besokalltam és kiállt a kezem is
Trident és a staut holnap kap egy kis igazítást és hétfőn vízcserekor meg a MC-t megnyesem.
A sok nyírbálás után ha egyszer helyre áll a rend lefotózom úgy ahogy illik
A fotó kedvéért a tápozásból visszaállok a gyári adagolásra. Most csak 2 naponta kapja azt ami amúgy a napi adag lenne.(Nem is tudom mióta) Hiányt nem látok , szenvedni nem szenvednek a növények csak a rotala nem úgy színesedik ahogy én akarom
Alga alig van ,sőt mondhatni csak a kedvenc "por". Heti vagy 2 heti rendszerességgel letörlöm mást nem tudom már tenni , de nem is izgatom magam miatta
Más algát nem igazán találtam benne.