Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:54

Hozzászólás a témához  [ 355 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36
 Brown Stone Mountain 
Szerző Üzenet

Az ígért kép:
Kép

2014. november 22., szombat 21:39

Köszönöm az építő kritkát!Igazából szoktam írnám sziát, hellót, bemutatkozást, de most ez elmaradt, elfelejtettem, nagyon fáradt vagyok.Képet akartam berakni, most látom, hogy nem jött össze :s na de ami késik nem múlik, mindjárt jelentkezem egy képpel ;)

2014. november 22., szombat 21:37

kedves Donat, lehet hogy elkerulte a figyelmemet, es regota a forum tagja vagy, mindenesetre egy-ket sort irni magadrol nem artott volna a naplod elejen. igy kicsit ugy hat, mintha odahanytad volna. ezen a forumon a tagok tobbe-kevesbe tisztelik egymast, baratsagos a hangulat. ehhez az is hozza tartozik, hogy egy sziaval a poszt elejen, vagy ha nem erzed szukseget egy sziaval a poszt vegen embersegesebbe tesszuk a nyilatkozatainkat. probald epito kritikamat nem sertesnek venni, csupan fel szerettem volna hivni figyelmed par aprosagra. masik dolog hogy ha mar itt vagyok, a posztodhoz csatolnek egy-ket kepet. sokkal jobban atjon a nepeknel. sajnos ez esetben vizet predikalok es bort iszok, mivel en is nagyon keves kepet posztolok, meg is kapom a forumozoktol altalaban a feedbacket, hogy tessek kepet posztolni. ezen mondanivalo tukreben kivanok neked kellemes forumozast es sok sikert az akvariumodhoz!

http://borosgabor.blogspot.de/
http://www.flickr.com/photos/borosgabor1984

2014. november 22., szombat 21:32
Profil Honlap

Növények:
Monte Carli
Parvula mini
Hydrocotyle Verticillata
Ammania sp. Bonsai
Marselia Hirsuta
Ranuncuclus Inundatus
Riccardia
Amit még keresek:Blyxa Japonica

2014. november 22., szombat 21:21

Adatok:
Akvárium:60x30x30 54liter
Talaj:Ada amazonia
Táptalaj:Tropica substrate
Világítás:2méter 5630 led szalag, 3600lumen
Szűrő:DonátTech ex700 diy szűrő :D
Co²:Élesztős, diy difivel beoldva

Az akvárium születése:meglehetősen kalandos volt.Már múlt héten elindult, de tegnap tapasztaltam, hogy folyik a szűrő....nagyon örültem neki, állok fel, megfogom az akva alatti szőnyeg tiszta víz...mi van itt?????
Folyt a szűrő, folyt az akvárium, én meg nagyon ideges voltam :ezkesz: Akkor ma, szűrő szétszed, elekezdtem javítani,közben elkezdtem leereszteni az akva vizét...utána kiszedtem a növnyeket...utána akvárium óvatosan leemel, el ne düljön a domb, majd jött a teszt hol ereszt....jobb alsó sarok...talajt elkapattam onnan, szárazra töröltem, majd bőven megkínáltam FBS-el...4-5órán át száradt majd elekzdtem feltölteni.Egyenlőre nem ereszt, remélem nem is fog.Estére a szűrőt is megcsináltam...legalábbis remélem...
Így állok most:
Kép
Növények:
monte carlo

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DonaTTT 2014. december 12., péntek 9:32-kor.

2014. november 22., szombat 21:19
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 355 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36