Szerző |
Üzenet |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
JANNUS333 írta: Kreatív képzelőerőd van, irigylem akinek ilyen fantáziája van, fa híd...hegyek.....nagyon jó elképzelés, hajrá! Köszönöm, csak győzzem megvalósítani az elképzelésem Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el
|
2016. február 21., vasárnap 14:13 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Kreatív képzelőerőd van, irigylem akinek ilyen fantáziája van, fa híd...hegyek.....nagyon jó elképzelés, hajrá!
|
2016. február 21., vasárnap 12:17 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
A fa az egy Zempléni túra során lett beszerezve.Ázott kb 2 hónapot és mivel nem mállott, nem taknyosodott és nem puhult, be merem vállalni.Egyébként a méretéhez képest marha nehéz, pedig teljesen száraz. Közben készült egy kicsit módosított terv, ami sokkal több kreativitást enged meg, de nem tudom hogy fogok-e tudni élni az elképzelésemmel, amit lentebb kifejtek.Terv-2: A változás csupán annyi, hogy betettem plusz 1 fát, de az elképzelésbe rengeteget változtatott. Úgy tervezem, hogy a fronthoz a kövek elé homok fog menni, bele szétszórva, vadasan marselia hirsuta, a kövek repedéseibe kis anubiasok illetve a későbbiekben remélem sikerül beszerezni buce-kat is.A fa mellé balra blyxa japonicat tervezek, a faelőtti kis helyekbe illetve a fa repedéseibe stau, renickii mini, fissi, MC és crypto wendii megy majd.A fa mögé rotala macrandra és rutondifolia,bal hárta is valami stem, de még nem tudom mi.A bal dombon MC és parvula keveréke lesz.És most jön a nehéz rész, hisz egy olyan tervem lett, olyan hatást szeretnék elérni, mintha a "fahíd" alatt ha kinézünk a dzsungelből a messzeségben egy füves hegyes vidéket lássunk.Nagyon remélem hogy sikerül valahogy megvalósítanom, mert rengeteget dobna a mélységen.Egyébként oda, a hegyek közé HC megy majd a méretek miatt. Pár kép: Szerk: a fő fa alakjáról nektek is egy sárkányfej jut az eszetekbe?
|
2016. február 21., vasárnap 11:50 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Szerintem nagyon rendben lesz ez így. Növények? Fa mögött steamek? Bal fen rét és a fronton? Mesélj...
|
2016. február 21., vasárnap 10:37 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Nekem tetszik! Látok benne fantáziát! Milyen növényeket tervezel bele? Milyen fád van? Várunk még képeket! Szerintem ez vasfa...?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. február 21., vasárnap 10:34 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem tetszik! Látok benne fantáziát! Milyen növényeket tervezel bele? Milyen fád van? Várunk még képeket!
_________________ Pé.Zoli
|
2016. február 21., vasárnap 10:34 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Esetleg egy oldalsó kép is jöhetne. Innen úgy tűnik mintha a fa mögött még rengeteg hely lenne...???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. február 21., vasárnap 10:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DonaTTT írta: Bár még a versenyfotó sincs kész, de a háttérben már folynak a terepmunkálatok.Jelenleg itt tartok: Szeretnék véleményt kérni, hol változtassak rajta. Izgalmas .-. Jöhet a többi "lépésedről " is a beszámoló ..
2016. február 21., vasárnap 10:00 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ígéretesnek néz ki.
_________________ K.Tamás
|
2016. február 21., vasárnap 8:20 |
|
|
DonaTTT
|
Bár még a versenyfotó sincs kész, de a háttérben már folynak a terepmunkálatok.Jelenleg itt tartok: Szeretnék véleményt kérni, hol változtassak rajta.
|
2016. február 20., szombat 22:18 |
|
|