Sziasztok bemutatnám a jelenlegi projektemet
120x45x45 cmes - 243 literes float üveg
2db Tetra Ex 1200
világítás 6x54W
Andezit, és vadkörte a dekor
JBL River homok, ADA Amazonia, tropica substrate, emelésnek Akadama hálóban
Lakói: Amanda lazac, Oto, Sziámi ormányos márna, BlackSakura
Az egész a bútor tervezésével indult, ami ADA Stílusú fehér laminált lett. Az akvárium és a lámpa már korábban is megvolt, egyy állványon pihent és várta hgy beépítsem.
Maga a scape, a sumida akvárumban lévő 2 db 180x120x60as aki összevegyítéséből indult volna, ha kezdeti időkben nem gatyásodok le annyira, hogynem tudtam dekorfát venni, így átváltottam landscape-re.
Bridge of oblivion by
András Czesznak, on Flickr
Bridge of oblivion by
Kezdeti próbálkozásnak ez is elégv volt, de hamar rájöttem, hogy nagyon béna, szimmetrikus és még nem is tetszik annyira.
Szóval szétbontottam az akvárium jobb oldalát, a hidat megszüntettem, leszívtam a talajt mindenhonnan, majd újraépítettem ahol lehetett. A fát mg a kertből hoztam fel, alapos sikálás, és formára vágás után ment az akváriumba (már gyárilag száraz volt, nem volt vele gond). Talaj vissza, mohák ragasztása dugdosása, ültetés, kötözés. Lett emers rész is.
Ez született belőle:
Bridge of Oblivion by
Alakítani kell még rajta. A Blyxakat és a mohákat vágnom/ritkítanom kell, Anubias nana petite, Microsorum pteropus mini kerül még bele, és a kövekhez előre némi Stau. Sőt némelyik ágat le kell vágnom és áthelyeznem.
Építő jellegű kritikákat elfogadok
Köszi!