Köszi Viktor... Mióta nem láttad, még került a fán kívül pár kő is bele... A növényekre leszek kiváncsi, hogy a megváltozott helyzetet hogy tolerálják...???
Köszi Viktor... Mióta nem láttad, még került a fán kívül pár kő is bele... A növényekre leszek kiváncsi, hogy a megváltozott helyzetet hogy tolerálják...???
_________________ Üdv. Bevi
2013. november 1., péntek 9:17
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
Üdv! Sajnos nem sok időm volt mostanában akvarizálni... A fórumon sem nagyon voltam az utóbbi pár hónapban... A boltban kacsingattam az emers nevelés felé, így most megmutatom Nektek, amit össze tákoltam... Az akva mérete 25x25x30 Világítás 2x11w kompakt 6500K Oliver Knott apró szemű talaja mellett tettem le a voksom...
Elöljáróban ennyi... Ahogy Schwarzenegger mondaná : ABIBEK!!!
_________________ Üdv. Bevi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bevi 2013. november 1., péntek 15:52-kor.
Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 47 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.