Itt is van egy kis elmaradásom
,amit most igyekeznék pótolni.
Megszűnt az előtér dekor-kavicsos része , helyette egy kis lankás parvula szőnyeg került a bevált Knott talajban.
Az elburjánzott Hydro sp. már csak egy jobb első sarkot kapott , szép ,de egy idő után inkább nemkívánatos. Abszolút túlélő és mindent elnyomó gyom szerepében kiválóan teljesítene
.
A Blyxákat folyamatosan ritkítanom kell. Van egy magasság ,amikor szépek ,de nagyon be tudnak indulni és akkor túlnövik a nekik szánt szerepet.
A hangsúlyt az időközben egyre jobban terebélyesedő Microsorum bokrok kapták meg , nagy örömömre
,így keveset kell nyirkálnom. Egy kis Rotala rotundifolia tetszeleg még középen színesíteni a zöldséget ,de most nyíratlanul fotóztam le ,így csak mintha odadobták volna
.
Jöjjenek a fotók:
Papó, köszi az üveg befolyót , nagyon jól teljesít
.
Egy pár fotót bedobok a tigrisek birodalmáról is ,nem szeretnék most nyitni egy újabb témát neki, így teleszemetelem a naplóm. Cirka másfél éve üzemel ez az akvárium is itt az asztal sarkán ,így nem mondhatom ,hogy mostohagyerek
és a petés kismamák( ma vettem észre az ötödiket)
A végére egy nem idevágó témájú kép ,de mivel szépnek találtam ,így megosztom veletek.
Naplemente utáni felhők a háttérben egy tetőtéri lakásból hosszú expóval: