Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Bajnok a dolog, osztom Papó véleményét, csattogjon a gép. A galaxykról meg kérdezd N-dee kollégát, neki talán a rövid ismeretségük után a kezéből ettek a halak.
2011. szeptember 30., péntek 20:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon kész van az akváriumod . Most kellene rengeteg fotót gyártanod , hátha valami megmérettetésre elküldöd a képeket . Sokkal természetesebb a véletlenszerű elrendezés az előtérben . És még az én akváriumomat dicséred ....akkor én most mit mondjak ??
2011. szeptember 30., péntek 18:55 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Köszi a hozzászólást Zoli! A helyzet az ,hogy az ágakkal, mire sikerült ezt az elrendezést összehozni, vért izzadtam. Szóval ,még egyszer inkább nem szeretném átélni a sok WTF feelinget, mivel többet ártanék vele. Ám ,hogy Papónak is szerezzek egy kis örömet ,pár követ azért kivettem ,így megtört a monoton kőfal jellege . És amiért most pár fotót postolok ,azok a galaxyk. Sikerült lekapnom őket kaja előtt , ilyenkor merészkednek elő bátrabban a kis mimózák .
|
2011. szeptember 30., péntek 18:33 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Hínye, én is csak pilláztam a medence láttán, igazán tetszetős művészeti alkotást hoztál létre. Képileg sokkal nagyobbnak tűnik a valóságos méreténél. Papó szerintem azok a kövek a setup előterében hibátlanok, a Te bajod inkább az lehet vele, hogy a faágakhoz viszonyítva arányaiban kissé nagyobb, de kis képzelőerővel dönthetsz úgy, hogy ez amolyan sziklás meredély. Atti76 véleményéhez én is hozzátenném magam, lehet tényleg dobna az összhatáson, ha a hosszú ágat sikerülne kifordítanod a kavicságyba, sőt én megkockáztatnám azt is, hogy a legelső képen, a jobb oldali eredetileg szintén belógó ágat visszatuszakoljam (ha már roots ). Persze mindez nem von le az alkotás remekéből, de esetlegesen egy próbát (amennyiben ez vér, talaj és növényáldozat nélkül lehetséges) megérne. Respect.
2011. szeptember 25., vasárnap 7:27 |
|
|
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
Többször el kellett olvasnom , hogy mekkora is ez az akvárium , mert sokkal nagyobbnak tűnik. Nagyon profi .
|
2011. szeptember 24., szombat 19:52 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Nagyon szép aki, már sokszor rápillantottam. Egyetlen tuti megoldás lenne, ami minden "furcsaságot" eltüntetne: A jobb oldali aranymetszésnél, ahol a balról benyúló mohás ág az aljzathoz ér, az előtéri homokot - egy kis kővel - be kellene kissé ívesen (V alakban) hátrafelé húzni. Remélem érthető... tehát a benyúló mohás ág már az előtéri kavicson "pihenne".
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. szeptember 23., péntek 21:15 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
papó írta: Vesicularia ferriei 'Weeping- re rá sem ismertem hirtelen. Nagyon szép az egész. Pedig Tőled van. papó írta: Azt nem tudom eldönteni , hogy az aksi elején a kövek tetszenek . e vagy nem tetszenek Fogd rá ,hogy tetszik és kiegyezünk egy döntetlenben . Amúgy a kis UG-s nanodnál volt egy hozzászólásod ,hogy élőben teljesen másképp néz ki. Ez az én esetemben is így van.
|
2011. szeptember 23., péntek 20:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Vesicularia ferriei 'Weeping- re rá sem ismertem hirtelen. Nagyon szép az egész. Azt nem tudom eldönteni , hogy az aksi elején a kövek tetszenek . e vagy nem tetszenek
2011. szeptember 23., péntek 20:16 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Nagyon baba az aki! Az akrylból nekem is elfogyott pár méter, viszont a végére frankó lett a ki és befolyó A nyüves Lilly viszont nem jön nekem össze sehogy sem
|
2011. szeptember 23., péntek 20:07 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: N-emy írta: HUGO írta: Ez igen! Nagyon tuti! Akril ki és befolyóból nem akarsz gyártósort csinálni? Pár métert már elmelegítettem a gáz fölött ,mire sikerült tökélyre fejlesztenem . Szóval beszélhetünk róla... . Ha komolyan gondolod, akkor már rendelném is! +1 vagyis Like
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 23., péntek 20:01 |
|
|