|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 4:52
|
Szerző |
Üzenet |
Angol
|
zeppelin írta: Minden kocka elmenne egy jó akváriumnak. Ahány kocka annyi nevezés Béci . Pont ezt akartam írni Lacibá . Kíváncsi vagyok milyen lesz a nagy fotó az egészről. Nagyon vártam már az új képeket.
|
2014. április 4., péntek 19:13 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Minden kocka elmenne egy jó akváriumnak. Ahány kocka annyi nevezés Béci .
|
2014. április 4., péntek 18:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Gyönyörű . Mikor lesz fotózva ?
2014. április 4., péntek 18:48 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
|
2014. április 4., péntek 18:21 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
|
2014. április 3., csütörtök 18:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Na ? Mutatsz képet ?
2014. április 3., csütörtök 18:13 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Számomra ez a gond! Mindig mindenhol már csak a verseny szemlélet létezik.
_________________ Pé.Zoli
|
2014. március 24., hétfő 20:20 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
asera írta: Akkor elmondom,mi a helyzet,mielőtt kétségbeesnétek,hogy Béci nem tud nyírni,vagy ellopták a tv-jét Ezek az utólsó fotók a szétszedés előtt,nem így nézett ki a top formájában az akva,csak Béla meg akarta mutatni a dzsumbujt,ami lett a végére A korábbi fotók is olyan kesze kuszák.Remélem nincs félre értés,nem lehúzni akarom,csak verseny "szemmel" nézve nem értelmezhető.
2014. március 24., hétfő 19:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: No akkor lássuk Nekem ugyan ez a bajom ezzel az akváriummal.Mint otthoni aki tökéletes,ámulatba ejtő. De versenyszellemben nézzük,akkor nagyon is van mibe belekötni.Nem látszik a fától az erdő.Nem értelmezhető. Nekem nagyon össze vissza az egész,elvesznek a finom részletek. Márpedig Neked verseny ambícióid vannak,-egyet értek Viktorral- sokkal többet kell foglalkozni vele. Jobb lenne egy kicsit letisztultabb külső,a nyírásra odafigyelni,ne csak ott legyen a moha,hanem legyen célja,hogy mit is akarunk elérni. A befelé vezető kis ösvény is lehetne hangsúlyosabb. Persze nem utolsó sorban egy jó fotó is sokat dob a kinézeten. Na ugye
2014. március 24., hétfő 19:35 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tibicuk írta: No akkor lássuk Nekem ugyan ez a bajom ezzel az akváriummal.Mint otthoni aki tökéletes,ámulatba ejtő. De versenyszellemben nézzük,akkor nagyon is van mibe belekötni.Nem látszik a fától az erdő.Nem értelmezhető. Nekem nagyon össze vissza az egész,elvesznek a finom részletek. Márpedig Neked verseny ambícióid vannak,-egyet értek Viktorral- sokkal többet kell foglalkozni vele. Jobb lenne egy kicsit letisztultabb külső,a nyírásra odafigyelni,ne csak ott legyen a moha,hanem legyen célja,hogy mit is akarunk elérni. A befelé vezető kis ösvény is lehetne hangsúlyosabb. Persze nem utolsó sorban egy jó fotó is sokat dob a kinézeten. Akkor elmondom,mi a helyzet,mielőtt kétségbeesnétek,hogy Béci nem tud nyírni,vagy ellopták a tv-jét Ezek az utólsó fotók a szétszedés előtt,nem így nézett ki a top formájában az akva,csak Béla meg akarta mutatni a dzsumbujt,ami lett a végére
|
2014. március 24., hétfő 19:31 |
|
|