Szerző |
Üzenet |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
titusz írta: Nagyon jó az akva! Érdemes nagyban megnézni, telon nagyon csalóka kicsiben, de monitoron nagyban patent! jól néz ki a kevert gyep is, mivel ütötted fel a hc-t, ha nem titok? Rakok fel Flickr-es linkeket ott meg lehet nézni teljes felbontásban a hc parvula minivel van megkeverve, nekem így jobban tetszik Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. november 8., szerda 10:45 |
|
|
titusz
|
Nagyon jó az akva! Érdemes nagyban megnézni, telon nagyon csalóka kicsiben, de monitoron nagyban patent! jól néz ki a kevert gyep is, mivel ütötted fel a hc-t, ha nem titok?
|
2017. november 8., szerda 8:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nos készítheted a következőt , hogy ne unatkozz Gratulálok
2017. november 7., kedd 23:38 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Bakker Donat...ez lassan kész! Nagyon jó lett!
|
2017. november 7., kedd 21:56 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Majd rakok fel arról is képet Addig is itt van pár az akváriumról: Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. november 7., kedd 20:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: myk74 írta: DonaTTT írta: Ikráznak az espeik! Valahogy meg tudom menteni az ikrákat vagy a kicsiket? Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Nálam is volt hogy leikráztak az espeik, de sajnos nem tudtam megmenteni belőlük eggyet sem. Nagyon szemfülesnek kell lenni hogy kiszúrd őket. Na hátha te szerencsésebb leszel. Nem voltam mire hazáértem reggel munkából már nem voltak ikrák.De ami nagy pozitívuma az egésznek, ez bizonyítja hogy jók a körülmények. Na de kicsit hosszabb az akvárium elmúlt 3 hét tapasztalatáról és körülményeiről. Ugye 3 hete működik az akvárium. Eddig messze ez a legjobban sikerült indításom és akváriumom. Nincsenek vele problémák pedig ilyenkor már sorakozni szoktak. Kevés a világítás, sok a világítás, alga van, miért van alga és társai. Nem beszélve a csapvíz okozta kellemetlenségekről. Megbizonyosodtam abban hogy ez is egy olyan hobby amit 2 féle képpen érdemes csinálni az átlag embernek. Vagy normálisan vagy sehogy. Ugyanis ha veszel egy olyan lámpát amit sokan használnak nagyjából tudod a vélemények alapján milyen magasra tedd. Ha van lágy vized, a növényzet nem fog szenvedni, így valószínűleg az alga is elkerül. Ugyan egy kis por alga látszódik a köveken de ez a szükséges mennyiség.Ez jól áll a köveknek.Szóval érdemes rááldozni a pénzt, ugyanis ha vissza tekintek az elmúlt naplóimba rengeteg szívás volt bennük. Ugyan még az én szettem sem teljes, ugyanis a nagynyomású CO2 még hiányzik. De nem sokáig. Szerencsére a körülmények is lehetővé teszik számomra hogy végre értelmesen tudjak foglalkozni mindennel. Ugyanis elkezdtem végre szakácsként tengetni mindennapjaimat.Mindamellett hogy imádom csinálni megteremti számomra a megfelelő körülményeket. És ezek mellett még ott van a fotózás is, ami már nem csak viszi a pénzt hanem picit hoz is vissza. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Csupa jó hír .. A fotóidat köszönjük az akváriumod klassz lesz már csak a főztödet kellene megkóstolni
2017. november 6., hétfő 18:20 |
|
|
DonaTTT
|
myk74 írta: DonaTTT írta: Ikráznak az espeik! Valahogy meg tudom menteni az ikrákat vagy a kicsiket? Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Nálam is volt hogy leikráztak az espeik, de sajnos nem tudtam megmenteni belőlük eggyet sem. Nagyon szemfülesnek kell lenni hogy kiszúrd őket. Na hátha te szerencsésebb leszel. Nem voltam mire hazáértem reggel munkából már nem voltak ikrák.De ami nagy pozitívuma az egésznek, ez bizonyítja hogy jók a körülmények. Na de kicsit hosszabb az akvárium elmúlt 3 hét tapasztalatáról és körülményeiről. Ugye 3 hete működik az akvárium. Eddig messze ez a legjobban sikerült indításom és akváriumom. Nincsenek vele problémák pedig ilyenkor már sorakozni szoktak. Kevés a világítás, sok a világítás, alga van, miért van alga és társai. Nem beszélve a csapvíz okozta kellemetlenségekről. Megbizonyosodtam abban hogy ez is egy olyan hobby amit 2 féle képpen érdemes csinálni az átlag embernek. Vagy normálisan vagy sehogy. Ugyanis ha veszel egy olyan lámpát amit sokan használnak nagyjából tudod a vélemények alapján milyen magasra tedd. Ha van lágy vized, a növényzet nem fog szenvedni, így valószínűleg az alga is elkerül. Ugyan egy kis por alga látszódik a köveken de ez a szükséges mennyiség.Ez jól áll a köveknek.Szóval érdemes rááldozni a pénzt, ugyanis ha vissza tekintek az elmúlt naplóimba rengeteg szívás volt bennük. Ugyan még az én szettem sem teljes, ugyanis a nagynyomású CO2 még hiányzik. De nem sokáig. Szerencsére a körülmények is lehetővé teszik számomra hogy végre értelmesen tudjak foglalkozni mindennel. Ugyanis elkezdtem végre szakácsként tengetni mindennapjaimat.Mindamellett hogy imádom csinálni megteremti számomra a megfelelő körülményeket. És ezek mellett még ott van a fotózás is, ami már nem csak viszi a pénzt hanem picit hoz is vissza. Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. november 6., hétfő 17:46 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
DonaTTT írta: Ikráznak az espeik! Valahogy meg tudom menteni az ikrákat vagy a kicsiket? Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Nálam is volt hogy leikráztak az espeik, de sajnos nem tudtam megmenteni belőlük eggyet sem. Nagyon szemfülesnek kell lenni hogy kiszúrd őket. Na hátha te szerencsésebb leszel.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2017. november 5., vasárnap 5:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
DonaTTT írta: Ikráznak az espeik! Valahogy meg tudom menteni az ikrákat vagy a kicsiket? Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről Nagyon , nagyon picik az ivadékok , de felbukkanhat egy két utód ha el tud rejtőzködni .
2017. november 4., szombat 23:45 |
|
|
DonaTTT
|
Ikráznak az espeik! Valahogy meg tudom menteni az ikrákat vagy a kicsiket? Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről
|
2017. november 3., péntek 18:17 |
|
|