Szerző |
Üzenet |
Nívópálca
|
Mostanában kevés az időm.Dömping van melóban.Csak egy gyors telefonos kép.
|
2016. július 9., szombat 15:51 |
|
|
Nívópálca
|
Köszi. A lotusz mellett egy új szerzeményű növény van.Még a kosárban várja a sorsát. Magasra növő,hátra kerül.Hova?Ma kiderül. Próbálom melyik növény,hogy viselkedik nálam,az új elrendezésbe mit lehet ki hozni majd belőlük.El tudom képzelni mindegyik variációt A lotuszt most nem abajgatom az biztos,nem akarom,hogy sérüljön. Az új scape képe biztos más lesz,de pár dolgot szeretnék továbbvinni innen.Nagyon hasznosak a meglátásaitok,a tanácsok. Köszönöm.
|
2016. június 25., szombat 6:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon szép .. én pedig a lótusz környékén hagynám alacsonyabbra a növényeket .. illetőleg mögé nem ültetnék magas növényeket . De a valóság mindig más ...
2016. június 24., péntek 20:23 |
|
|
titusz
|
Nívópálca írta: Alakul azért lassan. Nekem tetszik! talán a jobb oldal elejét veném alacsonyabbra és a lótuszt(?) vinném hátrébb, hogy hangsúlyosabb legyen a fás rész. Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. június 24., péntek 20:07 |
|
|
Nívópálca
|
Alakul azért lassan.
|
2016. június 24., péntek 19:46 |
|
|
Nívópálca
|
Sziasztok. Nagyon szépen köszönöm. Barnapl- hát igen ott a bal oldalon kísérletezek új sternekkel,csak nem látszik az eredmény. Lehet,hogy a talaj is kezd ki fogyni.Pedig őszig ki kell tartania,akkor lesz csak restart.Több szálat is összefogtam úgy ültettem le a rotolát.Lehet hogy az sem jó.A friss vágásokat már egyesével dugtam le,kíváncsian várom hogy bírják így a metszést. Köszönöm még egyszer mindenkinek.Észrevételeket,tanácsokat továbra is örömmel fogadok!!! Halihó.
|
2016. június 20., hétfő 18:34 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nívópálca írta: Csak össze jött. Lehet már rég tettem fel. Arra gondoltam meg szüntetem a jegyzetelést a csekély érdeklődésre való tekintettel. De mégis csak folytatom más nem a saját okulásomra,örömömre. Üdv. Mindig olvasom amit írsz Kolléga!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. június 19., vasárnap 21:31 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Na lehet nyomkodni..
|
2016. június 19., vasárnap 19:02 |
|
|
Barnapl
Csatlakozott: 2016. március 3., csütörtök 16:03 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Szeged
|
Itt nincs sajnos tetszik gomb, pedig biztos sokan megnyomnák mert ez egy szép akvárium és a növények is egészségesek. Én a baloldalon a hátér növényekkel kezdenék valamit.
|
2016. június 19., vasárnap 18:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nívópálca írta: Szia Papó. Hmmmm,.......sok hozzá szólásom nekem sincs mondjuk másokéhoz.Inkább csak olvasgatom,nézegetem őket,tanulgatok. Nem is gondoltam,hogy ennyiszer...... Köszönöm. A növényeket jól megritkítottam most,már nagyon el voltak vadulva.Próbálok számomra új fajtákat tartani.Nem vagyok elégedett. Pl.a rotola metszés után nagyon ronda lett,elment a színe,megfeketedett az utolsó 2 cm.,nehezen szedi össze magát.Ez vissza térő problémám a sterneknél.Nem találom az okát. Közbe ha rám jön kicsit pakolgatom a berendezést,muszáj látnom mi,hogyan,kevés ha csak elképzelem. Valami igazén ütőset szeretnék. Köszi. Helló mindenki. A sterneknél az a megoldás ha az alja kerül kidobásra és a tetejét ülteted vissza . Egyenként -tövenként - kell kihúzgálnod a talajból , visszavágni és a tetejét megtartani .
2016. június 19., vasárnap 10:56 |
|
|