Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Hátha Zsoltinak sikerül .. de óvatosan a vassal .
2013. december 14., szombat 19:20 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: asera írta: Vagy lefújni metál bordóra,hja,persze. Van ugye jól ismert tócsagaz . Nos ezt a növényt mindenki zöldnek ismeri. Kaptam már a távol -keletről lila színben D , hogy magamnak ellentmondjak , ugyan csak a tócsagazról jut eszembe , hogy Martinkán van egy árok ahol ez növény piros !! Sosem jöttünk rá hogy mitől is lett piros a színe . Megmérettük a vizet és semmi különlegeset nem találtunk a tesztekkel. Ennek a belinkelt blyxanak a levélformája is gyanut keltő,nem csak a színe...
|
2013. december 14., szombat 18:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
asera írta: Vagy lefújni metál bordóra,hja,persze. Van ugye jól ismert tócsagaz . Nos ezt a növényt mindenki zöldnek ismeri. Kaptam már a távol -keletről lila színben D , hogy magamnak ellentmondjak , ugyan csak a tócsagazról jut eszembe , hogy Martinkán van egy árok ahol ez növény piros !! Sosem jöttünk rá hogy mitől is lett piros a színe . Megmérettük a vizet és semmi különlegeset nem találtunk a tesztekkel.
2013. december 14., szombat 18:33 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Vagy lefújni metál bordóra,hja,persze.
|
2013. december 14., szombat 18:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nem hiszem hogy ennyire pirosra lehet nevelni a Blyxat. Ha nagyon sok vasat kap akkor először is ecsetes lesz a levélvég , azután egyre vékonyabbak a levelek. Valami más csalafintasággal színezik a növényeket a távol-keleten . Kaptam már onnan lehetetlen színű növényeket amik pár nap alatt elengedték a mesterséges színt.
2013. december 14., szombat 18:22 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Lehet ilyen blixát csinálni csak talaj legyen alatta és a vizfelszintől 2cm legyen a teteje és piritani rá fényt
|
2013. december 14., szombat 18:18 |
|
|
asera
|
hzshalas írta: papó írta: Molnár Béla írta: Szerintem ez a növény nem ebben az akiban lett ilyen ezt ha jól megnézed fotozásra rakták oda, amúgy szép Egyetértek Bélával . Csak a fotó miatt . Lehet, de nem a fotó a lényeg, hanem hogy lehetséges-e ilyenre növeszteni a blyxat? Nem tudom olvastátok-e a hozzászólásokat, mert ott pl. írta a tápozásának egyes részleteit, illetve szó esett a világításáról is. Ezek tükrében? Kizárt dolog.
|
2013. december 14., szombat 18:18 |
|
|
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó írta: Molnár Béla írta: Szerintem ez a növény nem ebben az akiban lett ilyen ezt ha jól megnézed fotozásra rakták oda, amúgy szép Egyetértek Bélával . Csak a fotó miatt . Lehet, de nem a fotó a lényeg, hanem hogy lehetséges-e ilyenre növeszteni a blyxat? Nem tudom olvastátok-e a hozzászólásokat, mert ott pl. írta a tápozásának egyes részleteit, illetve szó esett a világításáról is. Ezek tükrében?
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2013. december 14., szombat 18:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molnár Béla írta: Szerintem ez a növény nem ebben az akiban lett ilyen ezt ha jól megnézed fotozásra rakták oda, amúgy szép Egyetértek Bélával . Csak a fotó miatt .
2013. december 14., szombat 17:54 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Szerintem ez a növény nem ebben az akiban lett ilyen ezt ha jól megnézed fotozásra rakták oda, amúgy szép
|
2013. december 14., szombat 15:48 |
|
|