Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Hihetetlen szép , gratula !
2015. május 27., szerda 19:35 |
|
|
keszalvo
|
papó írta: keszalvo írta: Sziasztok! Biztos sokan lattatok mar de ise is betolom a legutobbi allapot fotot,az Mc gyepert elol elnezest kerek keszalvo lg l70 Basszus .. egy ilyen képpel kellett volna nevezzél az IAPLC re . Nekem még a letaposott gyeppel is jobban tetszik . Természetesebb .. Koszi Gabor,majd kiderul hova soroljak,egy biztos ezt a szintet amit most ertem el nehez lesz magamhoz kepest megugranom Meg az is lehet hogy nem bontom el olyan gyorsan ahogy terveztem mert amig jo ranezni addig marad ......... keszalvo lg l70
|
2015. május 27., szerda 19:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
keszalvo írta: Sziasztok! Biztos sokan lattatok mar de ise is betolom a legutobbi allapot fotot,az Mc gyepert elol elnezest kerek keszalvo lg l70 Basszus .. egy ilyen képpel kellett volna nevezzél az IAPLC re . Nekem még a letaposott gyeppel is jobban tetszik . Természetesebb ..
2015. május 27., szerda 18:49 |
|
|
keszalvo
|
Sziasztok! Biztos sokan lattatok mar de ise is betolom a legutobbi allapot fotot,az Mc gyepert elol elnezest kerek keszalvo lg l70
|
2015. május 27., szerda 17:56 |
|
|
keszalvo
|
aladin írta: Gratulálok ! Megérdemelted a helyezést . Koszi keszalvo lg l70
|
2015. április 12., vasárnap 6:00 |
|
|
aladin
|
Gratulálok ! Megérdemelted a helyezést .
|
2015. április 11., szombat 20:19 |
|
|
keszalvo
|
papó írta: keszalvo írta: Terv az van,és számomra ismeretlen vizekre próbálok evezni,ez a köves akváriumot jelenti. Maradok viszont a a részlet megvalósítás vonalán tehát egy általam nagyon tetszetős hegyvonulatnak kívánok víz alatt életet adni. Hiszem hogy úgy lehet minél több stílust kitanulni hogy ha megépíti az ember,és már vonz a gondolat hogy ne 20 vagy annál is több növény legyen az akváriumban. Illetve egy könnyeben fenntarthatót szeretnék,de persze egyedit is mert szeptembertől több időt kell a gyerekre is fordítani,kezdődik az 1. osztály Diorámánál nehéz megtalálni a megfelelő növényzetet a méretek miatt . Sajnos 2max 5 fajta növény használható. Nekem ez a tapasztalatom A terv ez is lenne semmi stem noveny csak alacsony novesuek es riccardia keszalvo lg l70
|
2015. március 26., csütörtök 17:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: Terv az van,és számomra ismeretlen vizekre próbálok evezni,ez a köves akváriumot jelenti. Maradok viszont a a részlet megvalósítás vonalán tehát egy általam nagyon tetszetős hegyvonulatnak kívánok víz alatt életet adni. Hiszem hogy úgy lehet minél több stílust kitanulni hogy ha megépíti az ember,és már vonz a gondolat hogy ne 20 vagy annál is több növény legyen az akváriumban. Illetve egy könnyeben fenntarthatót szeretnék,de persze egyedit is mert szeptembertől több időt kell a gyerekre is fordítani,kezdődik az 1. osztály Diorámánál nehéz megtalálni a megfelelő növényzetet a méretek miatt . Sajnos 2max 5 fajta növény használható. Nekem ez a tapasztalatom
2015. március 25., szerda 19:40 |
|
|
keszalvo
|
Terv az van,és számomra ismeretlen vizekre próbálok evezni,ez a köves akváriumot jelenti. Maradok viszont a a részlet megvalósítás vonalán tehát egy általam nagyon tetszetős hegyvonulatnak kívánok víz alatt életet adni. Hiszem hogy úgy lehet minél több stílust kitanulni hogy ha megépíti az ember,és már vonz a gondolat hogy ne 20 vagy annál is több növény legyen az akváriumban. Illetve egy könnyeben fenntarthatót szeretnék,de persze egyedit is mert szeptembertől több időt kell a gyerekre is fordítani,kezdődik az 1. osztály
|
2015. március 25., szerda 15:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: Lewis írta: Itt is megdicsérem, jó kis akvárium ez! Gratulálok! Meddig hagyod meg? Koszi ! Hat ha mar rakerdeztel Lali kb szeptember az atrendezes ideje,de kezdodik az elso osztaly a leanyzonak igy vagy hamarabb vagy egy kicsit kesobb de meg iden elbucsuzok az erdotol keszalvo lg l70 Van már terv ?
2015. március 24., kedd 21:14 |
|
|