|
Pontos idő: 2024. november 10., vasárnap 22:44
|
Szerző |
Üzenet |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
En amugy a K3 ban gondolkoztam, h ujitok, de jol tettem, h nem vettem meg (pedig kaptam ajanlatot, h kapok az elso szallitmanybol..) Viszont a baratnommel megigertettem, hogy mivel a k3-t nem vettem meg, a nyaron megjeleno fullframe pentaxot muszaj lesz megvenni, es nem fog nekem itt nyafogni. Aztan azt mondta h rendben, ugyh varom mar a hivatalos bejelentest, addig meg szep szorgalmasan gyujtogetem a malacperselybe a pizt:) (bar a munkatarsam szerint meg fogok gazdagodni, a vilag vegeig gyujteni fogom a penzt, mivel a Pentax 10 eve igergeti a fullframe vazat, de eddig meg nem lett belole semmi)
|
2014. január 28., kedd 20:37 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atis70 írta: Azért egy Full frames az csak..... na ott van azért. én személy szerint Nikon párti vagyok most céloztam meg egy D7100 -et. 53 fókuszpont 15 keresztszenzor. Én szeretek kókányolni ,ami azt jelenti,hogy ótvar obikat csavargatok a canonra És hát ugye tudjuk,hogy a nikon ebben a témában annyira nem barátságos
|
2014. január 28., kedd 20:32 |
|
|
novenyesakvariumok
|
atis70 írta: Azért egy Full frames az csak..... na ott van azért. én személy szerint Nikon párti vagyok most céloztam meg egy D7100 -et. 53 fókuszpont 15 keresztszenzor. A 7100 nem rossz, kicsit rosszabb zajszinttel, mint a 3 eve kiadott K5-os Pentax... Innen nem erdekel a fokuszpont, sem a keresztszenzor, mivel nem fotozok sportot. A dinamika atfogasa kb 13,2 blende, mig k5 13,8. Bar tudom ovon aluli dolog egy harom eves termeket osszehasonlitani egy egy evessel... )
|
2014. január 28., kedd 20:29 |
|
|
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
Azért egy Full frames az csak..... na ott van azért. én személy szerint Nikon párti vagyok most céloztam meg egy D7100 -et. 53 fókuszpont 15 keresztszenzor.
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2014. január 28., kedd 20:17 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
novenyesakvariumok írta: Mivel hogy megszolitottak,azt hiszem reagalnom kell:) Mint mindenki tudja, a gep kb mindegy egy adott szinten tul. Sokkal tobbet szamit egy jo objektiv, es a gyakorlat akvariumfenykepezes teren. Lattuk Belanal mire ment a "profi" fotos draga cuccal, es micsoda klassz kepeket keszitett Hunwarp a belepo szintu Nikon tukorreflexszel, kitobival. Az hogy en a Canont lenyomtatozom, inkabb viccnek szanom, es abbol adodik, hogy Pentax parti vagyok:) Nem szólítottalak meg,csak idéztem tőled Én fontosnak tartom egyébként a megbízhatóságot Hunwarpnak van egy igen drága obija is,ha jól tudom.
|
2014. január 28., kedd 20:10 |
|
|
novenyesakvariumok
|
Mivel hogy megszolitottak,azt hiszem reagalnom kell:) Mint mindenki tudja, a gep kb mindegy egy adott szinten tul. Sokkal tobbet szamit egy jo objektiv, es a gyakorlat akvariumfenykepezes teren. Lattuk Belanal mire ment a "profi" fotos draga cuccal, es micsoda klassz kepeket keszitett Hunwarp a belepo szintu Nikon tukorreflexszel, kitobival. Az hogy en a Canont lenyomtatozom, inkabb viccnek szanom, es abbol adodik, hogy Pentax parti vagyok:)
|
2014. január 28., kedd 20:07 |
|
|
asera
|
Az elérhetetlen vágyam,az egy full frames gép lenne,de az egyenlőre csak álom marad.
|
2014. január 28., kedd 19:37 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Canon 500 D-vel alkotok. De nem is a gép a fontos,hanem a sok gyakorlás. Egy éve sincs meg a gép,most járok 9733 expónál,ennyit fotóztam én. Kb ugyan ennyivel vettem. Jó gép az tutkó.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 28., kedd 19:31 |
|
|
asera
|
Canon 500 D-vel alkotok. De nem is a gép a fontos,hanem a sok gyakorlás. Egy éve sincs meg a gép,most járok 9733 expónál,ennyit fotóztam én. Kb ugyan ennyivel vettem.
|
2014. január 28., kedd 19:21 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Ahogy növényesakváriumok barátunk mondaná,egy nyomtatóval fotózok Inkább egy lapscennerel.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 28., kedd 19:00 |
|
|