Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
mgtyati írta: Sziasztok. Átalakítom ezt az akváriumot. Tegnap lebontottam. Még nem tudom mi lesz belőle. Üvegtégla ?
2014. december 27., szombat 8:45 |
|
|
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
|
Sziasztok. Átalakítom ezt az akváriumot. Tegnap lebontottam. Még nem tudom mi lesz belőle.
|
2014. december 27., szombat 8:10 |
|
|
mgtyati
|
papó írta: mgtyati írta: Hétvégi események: Nem volt időm vízcserére. Front üveg zöldpontalgás nem takarítottam le. Kifogyott a szóda nem cseréltem. Ezt az egész állapotot nem fotóztam le, mert nem volt időm. Fater akváriuma el volt hanyagolva, elvitte minden szabadidőm Kíváncsi lennék van e valaki aki ápolja valamelyik rokonának az aksiját... ha elhanyagolja... esetleg levág egy két növényt ha nem figyel oda az "ember" ... ? Az én keresztem fater aksija ... Az "öreg " miért nem gondozza ? Alapvetően csinálja... Csak rosszul vágja a növényeket pl ... és félévente egyszer megcsúszik a vízcserével és hát olyankor jövök én ... Tudom hogy rá kéne hagynom de sajnálom az aksiban lévő élő világot
|
2014. november 10., hétfő 10:49 |
|
|
mgtyati
|
ifkovics86 írta: Én apumnak csak inkább tanácsot szeretek csak adni. Jólesik amikor megfogadja és máris rendezgeti a növényeket! Szerencsés ember vagy, hogy megfogadja.
|
2014. november 10., hétfő 10:29 |
|
|
ifkovics86
Csatlakozott: 2014. október 16., csütörtök 20:22 Hozzászólások: 107
|
Én apumnak csak inkább tanácsot szeretek csak adni. Jólesik amikor megfogadja és máris rendezgeti a növényeket!
|
2014. november 10., hétfő 7:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
mgtyati írta: Hétvégi események: Nem volt időm vízcserére. Front üveg zöldpontalgás nem takarítottam le. Kifogyott a szóda nem cseréltem. Ezt az egész állapotot nem fotóztam le, mert nem volt időm. Fater akváriuma el volt hanyagolva, elvitte minden szabadidőm Kíváncsi lennék van e valaki aki ápolja valamelyik rokonának az aksiját... ha elhanyagolja... esetleg levág egy két növényt ha nem figyel oda az "ember" ... ? Az én keresztem fater aksija ... Az "öreg " miért nem gondozza ?
2014. november 9., vasárnap 19:14 |
|
|
mgtyati
|
Hétvégi események: Nem volt időm vízcserére. Front üveg zöldpontalgás nem takarítottam le. Kifogyott a szóda nem cseréltem. Ezt az egész állapotot nem fotóztam le, mert nem volt időm. Fater akváriuma el volt hanyagolva, elvitte minden szabadidőm Kíváncsi lennék van e valaki aki ápolja valamelyik rokonának az aksiját... ha elhanyagolja... esetleg levág egy két növényt ha nem figyel oda az "ember" ... ? Az én keresztem fater aksija ...
|
2014. november 9., vasárnap 18:51 |
|
|
mgtyati
|
Pendulum írta: mgtyati írta: Jelenlegi helyzet. Holnap nyírás. Alakítgatás. Komolyan érdekel mit gondoltok a kompozícióról Kicsit még kesze-kusza, a természetesség, és a "belevágtam mindent" határán mozog a kompozíció. Ha kicsit érik az akvárium, formálódnak a növények, össze fog rázódni, és el fog tolódni a természetesség irányába. Érzem amiről beszélsz Dolgozom rajta
|
2014. november 2., vasárnap 9:13 |
|
|
mgtyati
|
ifkovics86 írta: Szerintem nagyon frankó! Gratulálok hozzá! Nagyon köszi
|
2014. november 2., vasárnap 9:12 |
|
|
ifkovics86
Csatlakozott: 2014. október 16., csütörtök 20:22 Hozzászólások: 107
|
Szerintem nagyon frankó! Gratulálok hozzá!
|
2014. november 2., vasárnap 7:48 |
|
|