Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
pit975 írta: papó írta: pit975 írta: Volt ma egy kis karbantartás vízcserével egybe kötve. És végre kipróbálhattam az ada hullámos ollóját, megnyírtam a HC-t, nagyon jó vele nyírni, könnyű és precíz-ada minőség. És itt egy friss kép, ma esti. Nagyon tetszik .. Talán a lelógó nagyobb gyökerekre tennék foltokban taxiphillumot . Nézegettem már én is, azt mondod hogy egy kis jávai moha? Diónyi foltokban tudnám elképzelni a gyökereken itt-ott. Kérek húgomtól próbára. Igen és ahogyan írod . csak foltok .
2016. november 19., szombat 22:11 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
JANNUS333 írta: Ezt nagyon eltaláltad...egyre jobban jönnek ki a részletek... Köszi, remélem hozza majd az elképzelt látványt így tuskó nélkül is.
|
2016. november 19., szombat 21:55 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: pit975 írta: Volt ma egy kis karbantartás vízcserével egybe kötve. És végre kipróbálhattam az ada hullámos ollóját, megnyírtam a HC-t, nagyon jó vele nyírni, könnyű és precíz-ada minőség. És itt egy friss kép, ma esti. Nagyon tetszik .. Talán a lelógó nagyobb gyökerekre tennék foltokban taxiphillumot . Nézegettem már én is, azt mondod hogy egy kis jávai moha? Diónyi foltokban tudnám elképzelni a gyökereken itt-ott. Kérek húgomtól próbára.
|
2016. november 19., szombat 21:53 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Ezt nagyon eltaláltad...egyre jobban jönnek ki a részletek...
|
2016. november 19., szombat 21:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
pit975 írta: Volt ma egy kis karbantartás vízcserével egybe kötve. És végre kipróbálhattam az ada hullámos ollóját, megnyírtam a HC-t, nagyon jó vele nyírni, könnyű és precíz-ada minőség. És itt egy friss kép, ma esti. Nagyon tetszik .. Talán a lelógó nagyobb gyökerekre tennék foltokban taxiphillumot .
2016. november 19., szombat 21:19 |
|
|
pit975
|
Volt ma egy kis karbantartás vízcserével egybe kötve. És végre kipróbálhattam az ada hullámos ollóját, megnyírtam a HC-t, nagyon jó vele nyírni, könnyű és precíz-ada minőség. És itt egy friss kép, ma esti.
|
2016. november 19., szombat 21:12 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: pit975 írta: JANNUS333 írta: Szerintem akkor bosszantó a dolog ha valami egyedit készít az ember és egy az egyben lemásolják..akár többen is...és így elveszti az érdekességét, egyediségét egy versenyen.. Ebben is egyet értünk, csak még annyival egészíteném ki hogy ha tényleg nagyon hasonlít az alkotás akkor az GÁZ is, mert nincs annyi képzelő ereje az elkövetőnek hogy egy egyedit alkosson sőt nem is törekszik rá. Igen Pit .. Pontosan ez a véleményem. Nem másolni .. újat alkotni , ez a cél . A kreatív alkotás három lépcsőfoka: 1 - másolás 2 - módosítás 3 - a kettő kombinálása Szóval nem olyan nagy gáz azért.
2016. november 19., szombat 19:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
pit975 írta: JANNUS333 írta: Szerintem akkor bosszantó a dolog ha valami egyedit készít az ember és egy az egyben lemásolják..akár többen is...és így elveszti az érdekességét, egyediségét egy versenyen.. Ebben is egyet értünk, csak még annyival egészíteném ki hogy ha tényleg nagyon hasonlít az alkotás akkor az GÁZ is, mert nincs annyi képzelő ereje az elkövetőnek hogy egy egyedit alkosson sőt nem is törekszik rá. Igen Pit .. Pontosan ez a véleményem. Nem másolni .. újat alkotni , ez a cél .
2016. november 19., szombat 18:48 |
|
|
pit975
|
JANNUS333 írta: Szerintem akkor bosszantó a dolog ha valami egyedit készít az ember és egy az egyben lemásolják..akár többen is...és így elveszti az érdekességét, egyediségét egy versenyen.. Ebben is egyet értünk, csak még annyival egészíteném ki hogy ha tényleg nagyon hasonlít az alkotás akkor az GÁZ is, mert nincs annyi képzelő ereje az elkövetőnek hogy egy egyedit alkosson sőt nem is törekszik rá.
|
2016. november 19., szombat 18:39 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
pit975 írta: Egyrészt ezért káros a verseny előtti titkolózás, mert egyesek olyan szinten rá tudnak görcsölni erre a le ne másolják már a nagyszerű művemet hogy hihetetlen. Nem hogy elengednék magukat a sporik és nyugodtan fórumozgatnának, posztolgatnának és persze inspirálódnának nem csak a forma bontó eszement scape- őrületekből Hanem pl az ízlésesen megkomponált iwagumikból is Na a pontt nálad van most..telnesen nagy igazságot szolsz barátom.
|
2016. november 19., szombat 16:55 |
|
|