Szerző |
Üzenet |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Aszta, megleptél, tetszik így is főleg jobb oldalt elől az a füves rész!! Dehogy haragszom örülök hogy foglalkozol velem
|
2016. november 27., vasárnap 21:43 |
|
|
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
|
Szia Csak ötletelés szinten kicsit átépítettem digitálisan az aksid Remélem nem haragszol érte Alapvetően tetszik és be is indította kicsit a fantáziám
|
2016. november 27., vasárnap 20:33 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Sziasztok. Tegnap a blekfrájdéj nap keretében beruháztam egy oxydátor minibe, ez most nekem éjjel nappal eregetni fogja az úgynevezett egy atomos oxigént.Vettem hozzá 6%-os h2o2-őt és egy nagyobb oxydátorba való reagenst, kár hogy nem vettem o2 tesztet jó lett volna megnézni hogy mennyit tol az oxigénen. A 24 órás tapasztalatom az az hogy a rákok körbe veszik bal sarokba raktam előre, ott pedig soha nem tanyáztak a rákok.most olyan 5-10 es csoportokban mindig vannak a közelében. Tehát valami történik ott, gondolom fincsi oxigén van körülötte és ezt imádják a rákjaim:)
|
2016. november 26., szombat 18:58 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: Kolléga a te kedvedért bármikor lefotózom mikor szólsz hogy minden kétséget kizárjunk a témával kapcsolatban. A köveim nem algásak már csak a 2 nagy marha anci miatt se Meg még az elején megmutattam nekik az elektromos fogkefét Mint ahogy senik sem mondta Kolléga!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. november 21., hétfő 19:31 |
|
|
pit975
|
Kolléga a te kedvedért bármikor lefotózom mikor szólsz hogy minden kétséget kizárjunk a témával kapcsolatban. A köveim nem algásak már csak a 2 nagy marha anci miatt se Meg még az elején megmutattam nekik az elektromos fogkefét
|
2016. november 21., hétfő 19:27 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: pit975 írta: SlyChocolate írta: Tudod az elhasznált fogkefék csodákra képesek... Csak úgy mondom... Pedig hidd el hogy ebben tévedsz, fel vagyok készülve elektromos fogkefe ott figyel a szekrénybe de még nem használtam. Ekkora mennyiségű követ te nem tudsz ilyen szép tisztán tartani ha el kezdene algásodni, egyszerűen lehetetlen lenne. Mikor még csak kóstolgattam a növényezést akkor volt nekem algás kövem nem ennyi kb 3 db és meg untam sikálni 1hét után, ez az akva lassan 4 hónapos és nézd meg a köveket El árulom a titkot neked, Sera tesztek tömkelege, ADA nag izzó + a leg fontosabb TF PLANTER és persze biztos kezek Nekem nem kell elárulnod semmit. De azért néha kell a takarítás ha tetszik ha nem. Az ug s akváriumban még soha nem kellett takarítanom a köveket . De az elődjében sem . Ha Pit azt mondja hogy nem algásodnak a kövei el tudom hinni . De a " redőkben " is látszana az alga nyoma bármilyen gondos takarítás mellett . Srácok ezt én hol vitattam? Csak beszélgetünk Csoki Mint mindig Főnök!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. november 21., hétfő 18:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: pit975 írta: SlyChocolate írta: Tudod az elhasznált fogkefék csodákra képesek... Csak úgy mondom... Pedig hidd el hogy ebben tévedsz, fel vagyok készülve elektromos fogkefe ott figyel a szekrénybe de még nem használtam. Ekkora mennyiségű követ te nem tudsz ilyen szép tisztán tartani ha el kezdene algásodni, egyszerűen lehetetlen lenne. Mikor még csak kóstolgattam a növényezést akkor volt nekem algás kövem nem ennyi kb 3 db és meg untam sikálni 1hét után, ez az akva lassan 4 hónapos és nézd meg a köveket El árulom a titkot neked, Sera tesztek tömkelege, ADA nag izzó + a leg fontosabb TF PLANTER és persze biztos kezek Nekem nem kell elárulnod semmit. De azért néha kell a takarítás ha tetszik ha nem. Az ug s akváriumban még soha nem kellett takarítanom a köveket . De az elődjében sem . Ha Pit azt mondja hogy nem algásodnak a kövei el tudom hinni . De a " redőkben " is látszana az alga nyoma bármilyen gondos takarítás mellett . Srácok ezt én hol vitattam? Csak beszélgetünk Csoki
2016. november 21., hétfő 18:38 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: SlyChocolate írta: pit975 írta: SlyChocolate írta: Tudod az elhasznált fogkefék csodákra képesek... Csak úgy mondom... Pedig hidd el hogy ebben tévedsz, fel vagyok készülve elektromos fogkefe ott figyel a szekrénybe de még nem használtam. Ekkora mennyiségű követ te nem tudsz ilyen szép tisztán tartani ha el kezdene algásodni, egyszerűen lehetetlen lenne. Mikor még csak kóstolgattam a növényezést akkor volt nekem algás kövem nem ennyi kb 3 db és meg untam sikálni 1hét után, ez az akva lassan 4 hónapos és nézd meg a köveket El árulom a titkot neked, Sera tesztek tömkelege, ADA nag izzó + a leg fontosabb TF PLANTER és persze biztos kezek Nekem nem kell elárulnod semmit. De azért néha kell a takarítás ha tetszik ha nem. Az ug s akváriumban még soha nem kellett takarítanom a köveket . De az elődjében sem . Ha Pit azt mondja hogy nem algásodnak a kövei el tudom hinni . De a " redőkben " is látszana az alga nyoma bármilyen gondos takarítás mellett . Srácok ezt én hol vitattam?
|
2016. november 21., hétfő 18:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: pit975 írta: SlyChocolate írta: Tudod az elhasznált fogkefék csodákra képesek... Csak úgy mondom... Pedig hidd el hogy ebben tévedsz, fel vagyok készülve elektromos fogkefe ott figyel a szekrénybe de még nem használtam. Ekkora mennyiségű követ te nem tudsz ilyen szép tisztán tartani ha el kezdene algásodni, egyszerűen lehetetlen lenne. Mikor még csak kóstolgattam a növényezést akkor volt nekem algás kövem nem ennyi kb 3 db és meg untam sikálni 1hét után, ez az akva lassan 4 hónapos és nézd meg a köveket El árulom a titkot neked, Sera tesztek tömkelege, ADA nag izzó + a leg fontosabb TF PLANTER és persze biztos kezek Nekem nem kell elárulnod semmit. De azért néha kell a takarítás ha tetszik ha nem. Az ug s akváriumban még soha nem kellett takarítanom a köveket . De az elődjében sem . Ha Pit azt mondja hogy nem algásodnak a kövei el tudom hinni . De a " redőkben " is látszana az alga nyoma bármilyen gondos takarítás mellett .
2016. november 21., hétfő 18:19 |
|
|
pit975
|
Erre nem is tudok mit írni, akkor biztos hazudtam és éjjel nappal csak sikálom a köveket az elhasznált fogkefékkel...
|
2016. november 20., vasárnap 23:07 |
|
|