Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:37

Hozzászólás a témához  [ 136 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Következő
 Akác tuskó 
Szerző Üzenet

Sziasztok volt egy kis karban tartás-vízcsere moha igazítás,tápozás, pinnatiofida igazgatás stb...a köveket most se kellett sikálni, ezt én magam sem értem, talán a két anci takarít ilyen lelkesen, onnan veszem ezt hogy a homok azért zöldülget, és azt még nem láttam hogy nyalogatnák.
A mohával vagy a pinnatifidával behurcoltam egy kis fonalat egész jól érzi magát nálam. Nem vészes a helyzet kezelhető lenne ha foglalkoznék vele :)

Szerintetek van már olyan érett hogy verseny fotót készítsek? Vagy még hagy érjen?

Tehát a hét-vége, hét képben, uu ez lehet hogy egy kicsit gyenge volt :) :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

:pápá: :pápá:

2016. december 10., szombat 20:29
Sasszem

Olyan nagy növénytenger nincs szerintem hogy kikapja...no meg nem is friss az űltetés hogy felszipkáznák...a homokot lehetne tesztelni külön vödörbe hogy mit mutat...tanulságos lenne..

2016. november 29., kedd 20:17

JANNUS333 írta:
Hát sok minden lehet..aktív talaj...puri a szűrőben..de az is lehet hogy a homok nagyon jó szűrőanyag iés lebontja...a növényeket te tudod..mit változtattál...

Purigent már kikaptam mert arra gyanakodtam én is,de nem az volt. egyedül a parvula mini az azonos a előző akvámmal. Az összes többi másfajta növény.

2016. november 29., kedd 20:07
Sasszem

Hát sok minden lehet..aktív talaj...puri a szűrőben..de az is lehet hogy a homok nagyon jó szűrőanyag iés lebontja...a növényeket te tudod..mit változtattál...

2016. november 29., kedd 20:03

Nem értem hogy hova tűnik a rengeteg makro, már napi 4 ml öntök bele és ez a jó dózis úgy néz ki.
Az előző akvában sokkal több volt a növény, már eleve ha csak a hatalmas blyxa erdőt nézem, abba a fele makró bőven jó volt.
Szerintem a homok miatt van,rengeteg mulmot szívok le hetente a karbik alkalmával,és szerintem az hogy nem tud felgyülemleni rengeteg tápanyag el is tűnik amit makrotáp formájában öntök vissza az akvába. De ez csak teória a részemről, lehet hogy valamelyik növény ennyivel több táp anyagot igényel. Mi a véleményetek?

2016. november 29., kedd 19:51
Sasszem

:D :D :D. Szopt gombóc... :D

2016. november 28., hétfő 10:45

Megriadtam hogy milyen nagy az a fő kő jobbra, de a 3. oldalon van az eredeti kép és ott nem olyan otromba szopott gombóc , ne íjezgessetek már srácok :D :D :lol:

2016. november 28., hétfő 9:02

Egész jó lett, de azért ne éljétek bele magatokat :D :smaci: De a diónyi pamacsokat azért beválalom a gyökerekre 8-)

2016. november 28., hétfő 8:42

papó írta:
Nagyon jó lett .
Engedelmetekkel , egy picit tovább gondoltam , hogy a nagy kő ne legyen annyira fókuszban
Kép

Fú, ha sikerülne ezt így megcsinálnod, nagyon erős lenne a a látvány :)
Nekem a legnehezebb az lenne, hogy lenövesszem úgy a gyepet de szerintem te ebben pro vagy :)
Látszik hogy értesz a "gyepneveléshez" :)
Szóval ha van kedved, inspirációd, időd, bátran piszkáld meg a cuccot, csak biztatni tudlak és az amúgy se gyenge scape-ből lesz egy még jobb :)

2016. november 27., vasárnap 22:33
Adminisztrátor

Nagyon jó lett .
Engedelmetekkel , egy picit tovább gondoltam , hogy a nagy kő ne legyen annyira fókuszban
Kép

2016. november 27., vasárnap 22:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 136 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Következő