Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: myk74 írta: Na végre te is előkerültél, és a megszokott pazar látványt tárod elénk. Reméljük hogy sűrűbben jelentkezel majd ezután! Köszi myk! Jön az akva szezon a nem szeretem idő stb.. úgy hogy valszeg akvarizálás lesz ebből, és fórumozás Jó lenne átrendezni is, de nincs hanzsulat most még. ( mosni-sikálni ezt a nagy dögöt sártengert pakolni pff ) Ja-ja nagy meló, a lakás takarításról után nem is beszélve...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. december 10., vasárnap 13:57 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
myk74 írta: Na végre te is előkerültél, és a megszokott pazar látványt tárod elénk. Reméljük hogy sűrűbben jelentkezel majd ezután! Köszi myk! Jön az akva szezon a nem szeretem idő stb.. úgy hogy valszeg akvarizálás lesz ebből, és fórumozás Jó lenne átrendezni is, de nincs hanzsulat most még. ( mosni-sikálni ezt a nagy dögöt sártengert pakolni pff )
|
2017. december 10., vasárnap 8:45 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
pit975 írta: Sziasztok hobbisták Kb 3 szor szakadt fel a gyepem mióta nem jelentkeztem, vízcserék havonta-két havonta voltak, tápozás az ment, láttam a növényeken hogy mennyit kérnek. Nem sokat törődtem vele, de szépen ketyegett néha iszonyat dzsungel volt benne halak legnagyobb örömére. főként a Pinnatifida és a moha csordult ki az akiból. Most negyedjére ültettem újra majdnem szétszedtem de meggondoltam magam mert nincs kedvem most újra indítani. Így állok most. Köszi hogy benéztél, sziasztok Na végre te is előkerültél, és a megszokott pazar látványt tárod elénk. Reméljük hogy sűrűbben jelentkezel majd ezután!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2017. december 10., vasárnap 3:22 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
JANNUS333 írta: Basszus Pit...az a sőr lasaan megromlik.. Nagyon jó az akva! Bár nekem még mindig a First Iwugami a best! Köszi , én is nagyon szerettem azt az elrendezést, sokszor nézem a falon a képet.
|
2017. december 9., szombat 5:45 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Basszus Pit...az a sőr lasaan megromlik.. Nagyon jó az akva! Bár nekem még mindig a First Iwugami a best!
|
2017. december 9., szombat 0:01 |
|
|
pit975
|
SlyChocolate írta: Köszi Főnök. Végre életjelet adtál magadról. Pár nap híjával majdnem olyan mint amit egy éve posztoltál. Az az majdnem pár nap, hogy egy éve írtál az akváról valamit! Szia Csoki! Tényleg, 3 nap híján egy éve,nem is figyeltem
|
2017. december 8., péntek 22:06 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi Főnök. Végre életjelet adtál magadról. Pár nap híjával majdnem olyan mint amit egy éve posztoltál. Az az majdnem pár nap, hogy egy éve írtál az akváról valamit!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. december 8., péntek 21:55 |
|
|
pit975
|
Sziasztok hobbisták Kb 3 szor szakadt fel a gyepem mióta nem jelentkeztem, vízcserék havonta-két havonta voltak, tápozás az ment, láttam a növényeken hogy mennyit kérnek. Nem sokat törődtem vele, de szépen ketyegett néha iszonyat dzsungel volt benne halak legnagyobb örömére. főként a Pinnatifida és a moha csordult ki az akiból. Most negyedjére ültettem újra majdnem szétszedtem de meggondoltam magam mert nincs kedvem most újra indítani. Így állok most. Köszi hogy benéztél, sziasztok
|
2017. december 8., péntek 21:37 |
|
|
pit975
|
Köszi szépen, minden decemberben jön ez a Télapó mióta gyerek van és a gyerek a fő kotnyeles
|
2016. december 11., vasárnap 20:52 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Szuper! Csodás az akvád ,de amint látom a Télapó is belekontárkodott (jövet,vagy menet?)
|
2016. december 11., vasárnap 19:57 |
|
|