|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 22:39
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
herQmanOne írta: Ismét bekerült egy pár növény a TF jóvoltából. Staurogyne repens,lobelia cardinalis,és az élet is nyüzsgő lett hála a 10 új jövevénynek,espei razbóra személyében. Papó tanácsára be fog kerülni a a szekrény mélyéről a haragos co. Egy Red Moor gyökér is díszeleg némi mohával spékelve, fissi és willow. Tápozás napi 1-1-1 ml planter makró liqui carbo, 1 csepp color. Betyáros telefonos kép következik Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről Micsoda felhozatal Lassan fel sem lehet sorolni a betelepített fajtákat . Szép lesz .
2017. november 18., szombat 21:47 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Ismét bekerült egy pár növény a TF jóvoltából. Staurogyne repens,lobelia cardinalis,és az élet is nyüzsgő lett hála a 10 új jövevénynek,espei razbóra személyében. Papó tanácsára be fog kerülni a a szekrény mélyéről a haragos co. Egy Red Moor gyökér is díszeleg némi mohával spékelve, fissi és willow. Tápozás napi 1-1-1 ml planter makró liqui carbo, 1 csepp color. Betyáros telefonos kép következik Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. november 18., szombat 16:28 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
titusz írta: herQmanOne írta: titusz írta: Szép kis válogatott, ha ezek megindulnak eltoljàk a làmpát Legyen szerencséd a tófölddel, nekem nagyon nem jött be Szerintem túl sokat nem tesz hozzá a fejlődéshez és egy idő utàn az agyagtartalma miatt úgy bekeményedett, hogy növény onnan se ki se be, nem beszélve ha megbojgatod csúnyán tud teriteni. Köszönöm. Barátomnak 250 literes van ezzel a set up al. Bitang aksija van. Növényt nem szedek ki, tőben vágom ha valami nem oké. Jannus kolléga tavalyi nanoja adta az ihletet, remélem legalább olyan lesz, ha nem jobb Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről Uccu neki! Sok sikert! Köszönöm. Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. november 8., szerda 22:05 |
|
|
titusz
|
herQmanOne írta: titusz írta: Szép kis válogatott, ha ezek megindulnak eltoljàk a làmpát Legyen szerencséd a tófölddel, nekem nagyon nem jött be Szerintem túl sokat nem tesz hozzá a fejlődéshez és egy idő utàn az agyagtartalma miatt úgy bekeményedett, hogy növény onnan se ki se be, nem beszélve ha megbojgatod csúnyán tud teriteni. Köszönöm. Barátomnak 250 literes van ezzel a set up al. Bitang aksija van. Növényt nem szedek ki, tőben vágom ha valami nem oké. Jannus kolléga tavalyi nanoja adta az ihletet, remélem legalább olyan lesz, ha nem jobb Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről Uccu neki! Sok sikert!
|
2017. november 8., szerda 21:52 |
|
|
herQmanOne
|
titusz írta: Szép kis válogatott, ha ezek megindulnak eltoljàk a làmpát Legyen szerencséd a tófölddel, nekem nagyon nem jött be Szerintem túl sokat nem tesz hozzá a fejlődéshez és egy idő utàn az agyagtartalma miatt úgy bekeményedett, hogy növény onnan se ki se be, nem beszélve ha megbojgatod csúnyán tud teriteni. Köszönöm. Barátomnak 250 literes van ezzel a set up al. Bitang aksija van. Növényt nem szedek ki, tőben vágom ha valami nem oké. Jannus kolléga tavalyi nanoja adta az ihletet, remélem legalább olyan lesz, ha nem jobb Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. november 8., szerda 21:45 |
|
|
titusz
|
Szép kis válogatott, ha ezek megindulnak eltoljàk a làmpát Legyen szerencséd a tófölddel, nekem nagyon nem jött be Szerintem túl sokat nem tesz hozzá a fejlődéshez és egy idő utàn az agyagtartalma miatt úgy bekeményedett, hogy növény onnan se ki se be, nem beszélve ha megbojgatod csúnyán tud teriteni.
|
2017. november 8., szerda 19:29 |
|
|
herQmanOne
|
papó írta: herQmanOne írta: Sziasztok. Feladtam a ciano harcot. Bontottam Újra is raktam mivel nem maradhatott üres. Kaptam pár induló növényt plusz a TF - be is sikerült bejutni . Talaj manado alatta florimo virágföld, akasztós szűrő, 32W 6500 k kompakt fény 0,7 w/l. Megint csak low tech aksi. Heti 4 ml planter napi 0,5 ml makró, (minden másnap 1 ml), napi 1 csepp color , és 1 ml liqui carbo. 40 liter az aksi, akasztós szűrő. Így állok most Lakók még nincsenek,vagyis vannak.. Csigák . Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről Így is bejön az akváriumod . A Co2 - t azért elpötyögtetném , még ha 2 másodpercenként jön 1 bubi , akkor is . Köszönöm! Pötyögne ha lenne Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. november 8., szerda 19:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
herQmanOne írta: Sziasztok. Feladtam a ciano harcot. Bontottam Újra is raktam mivel nem maradhatott üres. Kaptam pár induló növényt plusz a TF - be is sikerült bejutni . Talaj manado alatta florimo virágföld, akasztós szűrő, 32W 6500 k kompakt fény 0,7 w/l. Megint csak low tech aksi. Heti 4 ml planter napi 0,5 ml makró, (minden másnap 1 ml), napi 1 csepp color , és 1 ml liqui carbo. 40 liter az aksi, akasztós szűrő. Így állok most Lakók még nincsenek,vagyis vannak.. Csigák . Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről Így is bejön az akváriumod . A Co2 - t azért elpötyögtetném , még ha 2 másodpercenként jön 1 bubi , akkor is .
2017. november 8., szerda 18:53 |
|
|
herQmanOne
|
Sziasztok. Feladtam a ciano harcot. Bontottam Újra is raktam mivel nem maradhatott üres. Kaptam pár induló növényt plusz a TF - be is sikerült bejutni . Talaj manado alatta florimo virágföld, akasztós szűrő, 32W 6500 k kompakt fény 0,7 w/l. Megint csak low tech aksi. Heti 4 ml planter napi 0,5 ml makró, (minden másnap 1 ml), napi 1 csepp color , és 1 ml liqui carbo. 40 liter az aksi, akasztós szűrő. Így állok most Lakók még nincsenek,vagyis vannak.. Csigák . Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. november 8., szerda 16:31 |
|
|
herQmanOne
|
feltgenius írta: herQmanOne írta: Üdv. Jannus kolléga rávilágított valamire. Vajon mennyire felel meg a led? 5730 as 8000k.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről Szerintem 6500 k jobb lenne.. Nekem volt próbálkozásom led reflektorral az egész jól sikerült a 10 literes kockában. 5630 as led modul is volt anno azzal volt a legjobb. persze 6500 k volt mind. Ha most led be gondolkodnék akkor 10 w full spektrum ledekeket kötnék sorba és azzal menne az akvárium LG G6 Igen 6500 k jobb lenne,viszont van olyan aksi ami ilyen típusú lámpákkal üzemel és nincs gond. Igaz nálam low körülmények uralkodnak. Meglatjuk mi lesz belőle. Tapatalkkal küldve az én Redmi 3S eszközömről
|
2017. szeptember 25., hétfő 7:18 |
|
|