A napokban rengeteg régi naplót nézegettem, Köztük tényleg ott volt sokszor a trigon. Sajnálom, nagyon dekoratív kis akva és én is csak remélem hogy valami "nagyobb és méltóbb" lesz helyette és nem a tengeri malacoknak kell a hely a boltban..
Két ünnep között megválok trigon akváriumomtól . Nagyon sok arca volt az elműt 10 évben . Az alakja miatt nagy küzdelemmel sikerült igazán elfogadható képet készíteni a berendezésekről . Engedjétek meg , hogy egy pár képpel elbúcsúzzam .
Ma már látom , hogy a háttérben nem volt jó ötlet az átokhínárt meghagyni ..
Erdők alján
Mára talán elég is ennyi
Csodálatosan szép! Én azért sajnálom megválik tőle, ha fényképezni nem is alkalmas ez a forma, élőben, magunk előtt látva a maga valójában, maradandó élmény egy életre. Várom mit készít helyette, ha lesz persze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KutiRobi 2015. december 13., vasárnap 0:13-kor.
2015. december 12., szombat 21:05
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Két ünnep között megválok trigon akváriumomtól . Nagyon sok arca volt az elműt 10 évben . Az alakja miatt nagy küzdelemmel sikerült igazán elfogadható képet készíteni a berendezésekről . Engedjétek meg , hogy egy pár képpel elbúcsúzzam .
Ma már látom , hogy a háttérben nem volt jó ötlet az átokhínárt meghagyni ..
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 81 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.