|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 1:00
|
Szerző |
Üzenet |
unreal976
|
Most ez a jelen. A to kepbol csak reszletek lesznek lopva. Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el
|
2015. november 22., vasárnap 14:09 |
|
|
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
Nem picik a lábak ekkora tömeghez? Nyomot fog hagyni a parkettán. Várom a folytatást!
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
|
2015. október 8., csütörtök 15:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Gratulálok ! Ez a vízzárás mekkora ötlet ! Reményeim szerint soha nem lesz rá szükséged ..
2015. október 8., csütörtök 7:35 |
|
|
unreal976
|
Elkeszultem a butorral. Szinebe volt az asszonynak kikotese, igy erre a cherry szinre esett a valasztas. En matt ezustot szerettem volna, de mindegy. Teljesen sajat tervezes, epites, csak az anyagot vagattam le. Alapterulete, az akvariumal egyezo 70x70. A labai, egyenket, fokozatmentesen allithato magassaguak, a pontos vizszint beallitasa vegett. Az ajtot fekezos zsanerral szereltem, hogy ne csapodjon be, finom zarodasa van. A belseje "nem kiallitasra megy" alapon, ki lett szigetelve, es kikenve 2k-s poliester gyantaval a tokeletes viz zaras, es vizallas vegett. Belul szamitasok szerint 55 liter vizet tud bent tartanani. Ez a funkcio, egy esetleges szuro vagy csatlakozo meghibasodasa eseten, a kifolyo vizet bent tartja, mig a hiba elharitasra kerul, es nem az uj parkettat aztatja fel. Igy 2 ezer forintbol megoldottam egy jo biztonsagi szerepet. Belul 2 polc kapott helyet tapoknak, egyebeknek. A csovek kivezetese, es az aramellatasnak ki lett elore alakitva 3 lyuk. Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el
|
2015. október 7., szerda 22:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
unreal976 írta: Vasmacso írta: Amint elkészül már megyek is viszem a békatalpat és merülünk csak nehogy a co2 palackot csatoljuk a hátunkra
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2015. szeptember 23., szerda 21:49 |
|
|
unreal976
|
Vasmacso írta: Amint elkészül már megyek is viszem a békatalpat és merülünk csak nehogy a co2 palackot csatoljuk a hátunkra
|
2015. szeptember 23., szerda 21:41 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
Amint elkészül már megyek is viszem a békatalpat és merülünk
|
2015. szeptember 21., hétfő 18:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
unreal976 írta: Értem a poént, szeretem is. Ha én azt mondom, hogy megcsinalom, akkor az meg lesz csinálva. Ennyi. Fafejű vagyok, ezt a képet egy éve nézegetem. A legnagyobb kihívás valóban a tó, az egésznek a lényege. Meg legyen a különböző hatása, úgy mint a tükröződés, és meg is legyen a tó hatása. Biztos sok kisérlet lesz, az anyagokkal, a dőlésszöggel. Anyagra első sorban plexit tervezek, azt lehet egyes fúróval fúrni, ahol a parvula, mint a nád kinő a tóból. Sok ilyen lyuk kel. Üvegbe, vagy tükörbe nehéz lenne legalább 50, 1es lyukat fúrni. De ötleteket szivesen fogadok, ezért indítottam a naplót. Lesz ötletem a tó kivitelezésére . Este leírom .....
2015. szeptember 17., csütörtök 7:47 |
|
|
unreal976
|
Értem a poént, szeretem is. Ha én azt mondom, hogy megcsinalom, akkor az meg lesz csinálva. Ennyi. Fafejű vagyok, ezt a képet egy éve nézegetem. A legnagyobb kihívás valóban a tó, az egésznek a lényege. Meg legyen a különböző hatása, úgy mint a tükröződés, és meg is legyen a tó hatása. Biztos sok kisérlet lesz, az anyagokkal, a dőlésszöggel. Anyagra első sorban plexit tervezek, azt lehet egyes fúróval fúrni, ahol a parvula, mint a nád kinő a tóból. Sok ilyen lyuk kel. Üvegbe, vagy tükörbe nehéz lenne legalább 50, 1es lyukat fúrni. De ötleteket szivesen fogadok, ezért indítottam a naplót.
|
2015. szeptember 16., szerda 22:44 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Molroth írta: papó írta: A tavat hogyan tervezed megvalósítani ? Persze tudom , majd látjuk , de azt is meg szeretnéd építeni ? A Spngyabobban nem volt gond a vízalatti vízparttal: Meg hát tűz is van a víz alatt. xperia z1 compact
2015. szeptember 16., szerda 17:04 |
|
|