|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 4:48
|
Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Papónak elő kell keresni a piros pontos füzetét...nagyon jó lett gratulalok.
|
2016. január 13., szerda 7:36 |
|
|
unreal976
|
|
2016. január 12., kedd 23:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
unreal976 írta: A mult heten valtozasok tortentek. Az egyik nagyobb, hogy megjott chajnabol a 8000k-s hqi izzo. Franko vele. Jobb oldalrol azt a szerencsetlen fat kiszedtem, megkoppasztottam a fissitol, es fissit hurkapalcara kotoztem, majd leszurtam a talajba. Ugyan igy jart a karacsony mohas nehany fa is. Jelenleg varom, hogy fog mutatni. Draga jo Puputol kaptam egy marek mese szep riccardiat. Nincs szivem megbontani, igy egyenlore, a szikla tetejen bubizik... Kep holnap lesz.
Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el Nem kapsz osztályzatot mert nem hoztál képet . Kapsz egy ilyet :
2016. január 11., hétfő 23:38 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
unreal976 írta: A mult heten valtozasok tortentek. Az egyik nagyobb, hogy megjott chajnabol a 8000k-s hqi izzo. Franko vele. Jobb oldalrol azt a szerencsetlen fat kiszedtem, megkoppasztottam a fissitol, es fissit hurkapalcara kotoztem, majd leszurtam a talajba. Ugyan igy jart a karacsony mohas nehany fa is. Jelenleg varom, hogy fog mutatni. Draga jo Puputol kaptam egy marek mese szep riccardiat. Nincs szivem megbontani, igy egyenlore, a szikla tetejen bubizik... Kep holnap lesz.
Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el Kíváncsi leszek a hurkapálcikás erdőre
|
2016. január 11., hétfő 23:24 |
|
|
unreal976
|
A mult heten valtozasok tortentek. Az egyik nagyobb, hogy megjott chajnabol a 8000k-s hqi izzo. Franko vele. Jobb oldalrol azt a szerencsetlen fat kiszedtem, megkoppasztottam a fissitol, es fissit hurkapalcara kotoztem, majd leszurtam a talajba. Ugyan igy jart a karacsony mohas nehany fa is. Jelenleg varom, hogy fog mutatni. Draga jo Puputol kaptam egy marek mese szep riccardiat. Nincs szivem megbontani, igy egyenlore, a szikla tetejen bubizik... Kep holnap lesz.
Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el
|
2016. január 11., hétfő 22:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
unreal976 írta: Udv! Volt nemi alga tamadas. 3 napos sotetkuraval megoldottam. Ma oldodott fel, az alga hullakat leszivassal eltavolitottam. Apropo! A vizcseret roppant mod leegyszerusitettem, egy sajat fejlesztesu pumpas rendszerrel. 120 liter viz cserelese fel ora. Egy 20as szilikon cso szivo oldalan van egy golyos szelep, ami altal razassal fel lehet tolteni a csovet legmentesen, nem kell szivogatni. Egy 12voltos motor latja el a pumpa szerepet. Autos vizpumpa. A cso masik fele a kadban. Az ro vizet 20literes kannakba tarolom, onnan siman felszivja, bele az akiba. Es egy mai friss kep: Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el Érdekes , hogy milyen mélységet ad a ludwigia . Valami hasonló nagyságú fa sor lenne az igazi megoldás . Az elképzelés 5*
2016. január 4., hétfő 20:11 |
|
|
unreal976
|
Udv! Volt nemi alga tamadas. 3 napos sotetkuraval megoldottam. Ma oldodott fel, az alga hullakat leszivassal eltavolitottam. Apropo! A vizcseret roppant mod leegyszerusitettem, egy sajat fejlesztesu pumpas rendszerrel. 120 liter viz cserelese fel ora. Egy 20as szilikon cso szivo oldalan van egy golyos szelep, ami altal razassal fel lehet tolteni a csovet legmentesen, nem kell szivogatni. Egy 12voltos motor latja el a pumpa szerepet. Autos vizpumpa. A cso masik fele a kadban. Az ro vizet 20literes kannakba tarolom, onnan siman felszivja, bele az akiba. Es egy mai friss kep: Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el
|
2016. január 4., hétfő 0:03 |
|
|
unreal976
|
papó írta: Nagyon klasszul alakul . Az MC a régiből került át ? A MC a wabibol kerult ki. Elotte az elozobe volt valoban. Most levelet valt. Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el
|
2015. december 27., vasárnap 20:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon klasszul alakul . Az MC a régiből került át ?
2015. december 27., vasárnap 20:36 |
|
|
unreal976
|
|
2015. december 27., vasárnap 19:42 |
|
|