|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 4:29
|
Szerző |
Üzenet |
titusz
|
Azon vagyok, már javul a helyzet. Új ecsetem úgy néz ki nincs, a régiek vágás lesz, meg carbo :-). Bocsánat az off-ért!
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. április 21., csütörtök 20:27 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
titusz írta: Ha gondolod tudok kölcsönadni ecsetalgás mohát, beteszed és garantáltan lesz kedved szétszedni az aksit Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről Ha leoltod a pilácsot egy hétre meg visszább fogod a tápot meg az áramlást visszavonul..nem kell black aut csak vegyél vissza mindenből..nekem bevált ecset meg ciano ellen is..
|
2016. április 21., csütörtök 19:58 |
|
|
titusz
|
Ha gondolod tudok kölcsönadni ecsetalgás mohát, beteszed és garantáltan lesz kedved szétszedni az aksit Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. április 21., csütörtök 19:49 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Ahogy eltüntetni...sokszor megidézni is nehéz az algát...
|
2016. április 21., csütörtök 10:08 |
|
|
unreal976
|
Ezennel lezarom a tó naplojat. Nem volt egy reszletes naplo, tobb fekete pontot ki is harcoltam sajnos. Sose voltam egy forum bujo, de a magam modjan csinalgattam. Nem tudom mikor epitem at, nem tudom mi lesz, egy mas vonalon nagy faba vagtam a fejszem, sajnis sok energua kell hozza 2 honapig, de ha le megy a redony ugy is nekiallok Hogy minel gyorsabban eljojjon a pont, ezert mar 3. Hete nem csereltem vizet, es a fene vinne el, nem algasodik, hogy szetszedjem majd jol tolok a vilagitasi irak szaman. Ez azert jo, mert ki szeretne egy algas akut nezni, es lesz jo indok a szetszedesre... Tapatalkkal küldve az én Xperia SP eszközömről
|
2016. április 20., szerda 23:11 |
|
|
unreal976
|
Tacra elkeszult a kep. Kulon koszonet, es hala Vasmacsonak! Amit lehetett kihoztunk belole! Hamarosan atepites lesz, fejbe vannak mar tervek. Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el
|
2016. március 27., vasárnap 0:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Világosabb háttérrel jobban tetszik .....nekem
2016. március 3., csütörtök 8:46 |
|
|
unreal976
|
Hatter ugyileg lett nemi valtozas. Az utobbi idoben, berobbat a noveny fejlodes, ezt vartam mar nagyon! Lehet valasztani melyik a jobb Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el
|
2016. március 2., szerda 23:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
unreal976 írta: Csokolom! Jelentem, minden a legnagyobb rendben. Alga szemmel lathatoan nincs. Ami van, amanok joizuen elfogyasztjak. A fenyo fa kepzodmenyeket beraktam kozepre ideiglenesen, hogy jobban erje oket a hqi napocska. Az eliterben a brazil kardfu lassu, mint a csiga, de tapasztaltam mar, hogy o ilyen. Lassan indul, de ha megindul, mint a tank mindennek neki megy, akkor mar kezelhetetlen. Tenyleg minden rendben van. Ja, fujtam egy hatteret. Az nem tetszik. Ha melobalesz idom, csinalok egy feketet, es egy feheret is, valamelyik csak jolesz... Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el Ez egyre jobb ... Mos t hogy középen van a fa /tudom ideiglenesen / egy cserkésztáborra hajaz zászlórudakkal , de ilyet sem épített még senki
2016. február 11., csütörtök 9:00 |
|
|
unreal976
|
Csokolom! Jelentem, minden a legnagyobb rendben. Alga szemmel lathatoan nincs. Ami van, amanok joizuen elfogyasztjak. A fenyo fa kepzodmenyeket beraktam kozepre ideiglenesen, hogy jobban erje oket a hqi napocska. Az eliterben a brazil kardfu lassu, mint a csiga, de tapasztaltam mar, hogy o ilyen. Lassan indul, de ha megindul, mint a tank mindennek neki megy, akkor mar kezelhetetlen. Tenyleg minden rendben van. Ja, fujtam egy hatteret. Az nem tetszik. Ha melobalesz idom, csinalok egy feketet, es egy feheret is, valamelyik csak jolesz... Tapatalk-kal küldve az én Xperia SP-el
|
2016. február 11., csütörtök 0:09 |
|
|