A bal fákkal én is egyetértek, nekem sem illenek be, ill jobb fent azok a csupasz ágak se, kicsit nekem kivezetik a szemet középről. Hiányzik nekem még a megcsillanó fény hátulról, sokkal jobban kivilágitanám a hátteret, szerintem az mélyitene rajta. Tisztára úgy írok mint aki ért hozzá
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
Még válogatnom kell pár kép között , amit kattintottam pár napja, de egy kis korrekció után feldobok egy kis ízelítőt:
Nagyon baresz! A bal oldali vastagabb fák nélkül is megnézném, nekem azok nem illenek a képbe a formájuk miatt. Inkább valami bokrosabb növényt raknék a két oldalra, az olyan hangulatot adna neki, mint egy tisztás. Kicsit összébb húzná horizontálisan, de cserébe mélyebbé is tenné. A másik, amibe belekötnék az a hal választás, nagyon elvesznek a sima black bar endlerek, valami speckóbb színváltozat jobban menne a látványhoz, pl tigris mintás, vagy esetleg japán kék.
De így is elfogadnám!
A speckó kifolyóról esetleg írnál egy kicsit bővebben?
Nagyon pazar! Egyből az jutott eszembe, hogy ebben az akiban milyen is egy karbantartás.
Köszi ! A karbantartás pedig annyira nem volt nehéz ,eddig . Most már sok helyen kéne megcsipkedni a mohákat is és annyira nem egyszerű hozzáférni minden helyhez. Holnap majd kiderül mennyire is gázos(gazos) a helyzet .
titusz írta:
Uhhh, de jó lett!!! nagyon hangulatos!
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
Köszönöm
2016. augusztus 7., vasárnap 19:34
titusz
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 62 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.