|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 21:52
|
Szerző |
Üzenet |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Hatalmas! Máskor is nyúlhatnál a táska mélyére!
_________________ Pé.Zoli
|
2015. december 18., péntek 22:12 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Mexx2 írta: Internetről szedett képek. Onnan szedtem ,de elöször fel kellett töltenem .
|
2015. december 18., péntek 22:11 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Köszi szépen az "esti" képeket, brutál jó minőségű na és az alga se semmi...
|
2015. december 18., péntek 22:07 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Internetről szedett képek.
_________________ K.Tamás
|
2015. december 18., péntek 22:00 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
|
2015. december 18., péntek 21:56 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
|
Kár ,hogy nem nálam
|
2015. december 8., kedd 22:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
N-emy írta: papó írta: N-emy írta: papó írta: Ez az összetétel eléggé kérdéses . Hiányzik belőle pár dolog . A Magnézium mindenképpen . Sokáig tökéletesen működött ,szóval nem hiszem ,hogy itt volt a gond. Amúgy a visszasózás részben keserűsóval történt ,szóval a Mg hiány biztosan kizárható. A továbbiakban nem bízom a véletlenre ,ment is a rendelés egy TF Planterért . Egy kész akváriumot kezdtél ezzel etetni , vagy ezzel indítottad ? Ezzel indult, aztán a Gardennel próbálkoztam most a GAmic megy ,de mégsem olyan ,amilyennek lennie kéne. Valamit tuti ,hogy a talaj variált be ,de ennyi idő alatt ennek is be kellett volna állnia. A tanulság még várat magára,de valszeg az ,hogy tuti recept nincs . Mindig beüthetnek váratlan problémák . Nem hinném , hogy a talajjal lenne gond . Ez is Istában van :
2015. december 8., kedd 22:48 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
|
baranyi0518 írta: N-emy írta: papó írta: Ez az összetétel eléggé kérdéses . Hiányzik belőle pár dolog . A Magnézium mindenképpen . Sokáig tökéletesen működött ,szóval nem hiszem ,hogy itt volt a gond. Amúgy a visszasózás részben keserűsóval történt ,szóval a Mg hiány biztosan kizárható. A továbbiakban nem bízom a véletlenre ,ment is a rendelés egy TF Planterért . Mondtam én. Hogy kell az a táp. Tapatalk-kal küldve az én SM-N910F-el Egy próbát megér ,hogy betegyem a fenyőfa alá ajándékként . Bár ha olyan szuper amilyennek mondjátok ,akkor ez még a fenyőfának a javára is fog válni ( csak ki ne nője Újévre a lakást )
|
2015. december 8., kedd 22:46 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
|
papó írta: N-emy írta: papó írta: Ez az összetétel eléggé kérdéses . Hiányzik belőle pár dolog . A Magnézium mindenképpen . Sokáig tökéletesen működött ,szóval nem hiszem ,hogy itt volt a gond. Amúgy a visszasózás részben keserűsóval történt ,szóval a Mg hiány biztosan kizárható. A továbbiakban nem bízom a véletlenre ,ment is a rendelés egy TF Planterért . Egy kész akváriumot kezdtél ezzel etetni , vagy ezzel indítottad ? Ezzel indult, aztán a Gardennel próbálkoztam most a GAmic megy ,de mégsem olyan ,amilyennek lennie kéne. Valamit tuti ,hogy a talaj variált be ,de ennyi idő alatt ennek is be kellett volna állnia. A tanulság még várat magára,de valszeg az ,hogy tuti recept nincs . Mindig beüthetnek váratlan problémák .
|
2015. december 8., kedd 22:40 |
|
|
baranyi0518
Csatlakozott: 2015. augusztus 20., csütörtök 22:32 Hozzászólások: 126
|
N-emy írta: papó írta: Ez az összetétel eléggé kérdéses . Hiányzik belőle pár dolog . A Magnézium mindenképpen . Sokáig tökéletesen működött ,szóval nem hiszem ,hogy itt volt a gond. Amúgy a visszasózás részben keserűsóval történt ,szóval a Mg hiány biztosan kizárható. A továbbiakban nem bízom a véletlenre ,ment is a rendelés egy TF Planterért . Mondtam én. Hogy kell az a táp. Tapatalk-kal küldve az én SM-N910F-el
|
2015. december 8., kedd 22:05 |
|
|