Szerző |
Üzenet |
fodomi
Csatlakozott: 2016. szeptember 4., vasárnap 10:38 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Szeged
|
Nagyon nem aggódok még hiszen még nincs 1 hónapos se ! Hétfőn lesz 4 hetes
|
2016. december 10., szombat 0:07 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Bedúsúl a növényzet és híre hamva se lesz a virágágyás szegélynek! Jó pesz ez szerintem is.
|
2016. december 9., péntek 23:30 |
|
|
titusz
|
Irigyellek a türelmedért! Nem bírnék folyamatosan elpakolni a garnik után. simán végigrakhatod a jobb félkört is kaviccsal, ha kell egy kis lávakő benövesztve monte carloval. ha zavar a "virágoskert " kinézet pár kavics a nagyobb kővek előtt megtöri ezt a hatást, a többit meg elintézik a növények
|
2016. december 9., péntek 22:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tényleg hasonlít egy virágoskertre , de miért baj az ? A baloldali cryptocnak még idő kell , hogy megmutassák magukat . szép lesz az .
2016. december 9., péntek 21:52 |
|
|
fodomi
Csatlakozott: 2016. szeptember 4., vasárnap 10:38 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Szeged
|
Kicsit igazítottam a baloldalt! Kicsit próbálnám a garnikat féken tartani , hogy nehezebb legyen a dolguk a tereprendezésen! Jelen állapotában nekem több bosszúságot okoznak a kavicsok de valahogy össze vagy egy fekete lapra ragasztanám a köveket . Csak attól félek hogy nagyon virágoskert filingje lesz az egésznek azért nem akartam végigrakni kővel az egészet még az elején. Nektek mi a véleményetek róla ? És a bal oldalt levő Saláta (nem tudom a nevét) lehet nem kellene oda helyette valami kisebb bokros nővényt próbálnánk keresni. Elvileg kapok még Subulátát az volt tervezve reineckii Mini háta mögé . Staun aggódok egy kicsit hogy mi lesz vele.
|
2016. december 9., péntek 21:35 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
fodomi írta: Barnapl írta: Üdv itt is. Jó egy ilyen napló mert vissza tudod nézni mi, hogy és mikor történt. Szerintem, nagyon szépen alakul. Csak még annyit tennék hozzá : Algamentest! Köszi ! Az előzőt csak összedobtam a régi cumokkal hogy valami legyen itthon. Mindenképp akartam indítani ennek naplót! Mert így visszatudom nézni milyen hibákat követtem el és mire jöttem rá . Ebből tudok tanulni és lehet más is .És könnyebb tanácsot adni is ha lehet tudni az előzményeket . Jövőre szeretném ha a CO palackom végére is kerülne egy akva . Új üveggel mert vannak rajta karcok meg egy kis sérülés is . Ott a naplót lehet elindítom tervezési fázisnál .De itt nem voltam benne biztos hogy lesz belőle valami . de jó így tovább
|
2016. december 4., vasárnap 15:21 |
|
|
fodomi
|
Barnapl írta: Üdv itt is. Jó egy ilyen napló mert vissza tudod nézni mi, hogy és mikor történt. Szerintem, nagyon szépen alakul. Csak még annyit tennék hozzá : Algamentest! Köszi ! Az előzőt csak összedobtam a régi cumokkal hogy valami legyen itthon. Mindenképp akartam indítani ennek naplót! Mert így visszatudom nézni milyen hibákat követtem el és mire jöttem rá . Ebből tudok tanulni és lehet más is .És könnyebb tanácsot adni is ha lehet tudni az előzményeket . Jövőre szeretném ha a CO palackom végére is kerülne egy akva . Új üveggel mert vannak rajta karcok meg egy kis sérülés is . Ott a naplót lehet elindítom tervezési fázisnál .De itt nem voltam benne biztos hogy lesz belőle valami .
|
2016. december 4., vasárnap 14:29 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
fodomi írta: papó írta: Egy hangyányival több plantert adj naponta . Szépen alakul.. Ok 1,5 milliről emelem 1,8 ra és 25% vízcsere után 3,5 . Ernyi elég lesz vagy többet emeljek ? Johnifiú írta: Üdv a fórumon. Nekem nagyon tetszik az akvárium. Az alap az a papír az benne maradt? Vagyis papír ? Mivel lett ragasztva? Szép Köszi! Nem papír vékony műanyag lap melóhelyen van és benne marad. A köveket FBS ragasztóval ragasztottam egymáshoz meg a műanyag laphoz és akvárium széléhez. Remélem nem oldódik ki belőle semmi mert egy tubussal biztos van benne . +egy kép jó megoldás tetszik az fbssel nem lehet baj. Direkt akvához való
|
2016. december 4., vasárnap 11:08 |
|
|
Barnapl
Csatlakozott: 2016. március 3., csütörtök 16:03 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Szeged
|
Üdv itt is. Jó egy ilyen napló mert vissza tudod nézni mi, hogy és mikor történt. Szerintem, nagyon szépen alakul. Csak még annyit tennék hozzá : Algamentest!
|
2016. december 4., vasárnap 8:55 |
|
|
fodomi
|
papó írta: Egy hangyányival több plantert adj naponta . Szépen alakul.. Ok 1,5 milliről emelem 1,8 ra és 25% vízcsere után 3,5 . Ernyi elég lesz vagy többet emeljek ? Johnifiú írta: Üdv a fórumon. Nekem nagyon tetszik az akvárium. Az alap az a papír az benne maradt? Vagyis papír ? Mivel lett ragasztva? Szép Köszi! Nem papír vékony műanyag lap melóhelyen van és benne marad. A köveket FBS ragasztóval ragasztottam egymáshoz meg a műanyag laphoz és akvárium széléhez. Remélem nem oldódik ki belőle semmi mert egy tubussal biztos van benne . +egy kép
|
2016. december 4., vasárnap 7:49 |
|
|